ΕΛΛΑΔΑ

Ρούλα Πισπιρίγκου: Αυτά αναζητούσε στο διαδίκτυο πριν τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Ρούλα Πισπιρίγκου: Αυτά αναζητούσε στο διαδίκτυο πριν τον θάνατο της Τζωρτζίνας
Αποκαλύπτονται οι αναζητήσεις που έκανε στο διαδίκτυο η Ρούλα Πισπιρίγκου
INTIME/Φωτογραφία αρχείου

Αποκαλύπτονται οι αναζητήσεις που έκανε στο διαδίκτυο η Ρούλα Πισπιρίγκου

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις σχετικά με τις κινήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου, της 33χρονης από την Πάτρα που έχει προφυλακιστεί για τη δολοφονία της κόρης της, Τζωρτζίνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες που παρουσιάστηκαν στο MEGA η Ρούλα Πισπιρίγκου έκανε ύποπτες αναζητήσεις πριν από τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας, για τη δολοφονία της οποίας κατηγορείται και έχει προφυλακιστεί.

Όπως έχει προκύψει από τις έρευνες, η 33χρονη αναζητούσε:

  • Γενετικά σύνδρομα καρδιάς.
  • Ισχαιμική υποξική εγκεφαλοπάθεια.
  • Διαζεπάμη (ηρεμιστικό).
  • Παιδιά και πρησμένοι λεμφαδένες.
  • Επιληπτικές κρίσεις.
  • Βραδυκαρδίες.
  • Χορήγηση καταστολής.
  • Πνευμονικό οίδημα.
  • Καρδιακή ανακοπή

Όπως σημειώθηκε πρόκειται για αναζητήσεις που αναμένεται να εξεταστούν περαιτέρω από τις αρχές με ορισμένες εξ αυτών να γίνονται μόλις 12 ημέρες πριν τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Πάτρα - Φωτογραφία ντοκουμέντο

Και ενώ η Ρούλα Πισπιρίγκου συνεχίζει να υποστηρίζει πως δεν έχει καμία σχέση με την χορήγηση της κεματίνης σε θανατηφόρα δόση στην κόρη της Τζωρτζίνα, στο Τ-Live παρουσιάστηκε η γαστροστομία που είχε τοποθετηθεί στο στομάχι της 9χρονης προκειμένου να μπορεί να τραφεί αλλά και να λάβει τα φάρμακά της.

Να θυμίσουμε ότι, η γαστροστομία στην Τζωρτζίνα τοποθετήθηκε μετά την πρώτη ανακοπή καρδιάς που υπέστη η 9χρονη στις 11 Απριλίου του 2021 καθώς δεν μπορούσε να τραφεί από το στόμα.

Όπως φαίνεται στη φωτογραφία που εξασφάλισε η Γιώτα Κηπουρού, για τη γαστροστομία, χρησιμοποιείται ένας μαλακός, πλαστικός σωλήνας που εισέρχεται στο στομάχι. Πρόκειται, επί της ουσίας, για έναν ειδικό σωλήνα σίτισης από το εξωτερικό κοιλιακό τοίχωμα στο εσωτερικό του στομάχου.

Με αυτόν τρόπο χορηγούνται αλεσμένες τροφές, ειδικά διατροφικά διαλύματα και φάρμακα από μια σύριγγα μέσω του σωλήνα προς το στομάχι. Από το σωληνάκι μπορεί κανείς να δίνει ό,τι θέλει και το πιο σημαντικό είναι πως με μια μεγάλη σύριγγα που απλά τοποθετείται στην μικρή υποδοχή μπορεί να δοθεί οτιδήποτε σε ελάχιστο χρόνο.

Σχετικές ειδήσεις

Ακολουθήστε το Newsbomb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newsbomb.gr

Ροή Ειδήσεων