ΕΛΛΑΔΑ

Missing Alert: Εξαφάνιση 52χρονης στο Ηράκλειο Κρήτης

Missing Alert: Εξαφάνιση 52χρονης στο Ηράκλειο Κρήτης
Missing Alert: Εξαφάνιση 52χρονης στο Ηράκλειο Κρήτης
Χαμόγελο του Παιδιού

Missing Alert από το Χαμόγελο του Παιδιού για την εξαφάνιση της 52χρονης Νικολίνα Ντιμίτροβα

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενεργοποίησε το Missing Alert σήμερα 4 Ιουλίου για την εξαφάνιση της 52χρονης Νικολίνα Ντιμίτροβα, στο Ηράκλειο Κρήτης στις 22 Ιουνίου 2022.

Μετά από αίτημα της οικογένειας δημοσιοποιήθηκαν τα στοιχεία της καθώς ενδέχεται η ζωή της να βρίσκεται σε κίνδυνο.

Η αγνοούμενη έχει ύψος 1,60μ και έχει 58 κιλά βάρος με μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρη μπλούζα και μαύρο παντελόνι.

Δελτίο Τύπου - Χαμόγελο του Παιδιού

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΝΙΚΟΛΙΝΑ ΝΤΙΜΙΤΡΟΒΑ, 52 EΤΩΝ

Στις 22/06/2022, εξαφανίστηκε από την περιοχή του Ηρακλείου Κρήτης, η Νικολίνα Ντιμίτροβα, 52 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της Νικολίνα Ντιμίτροβα στις 04/7/2022 και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης κατόπιν αιτήματος του οικογενειακού της περιβάλλοντος καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Η Νικολίνα Ντιμίτροβα έχει ύψος 1,60 μ., έχει 58 κιλά βάρος, έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε μαύρη μπλούζα και μαύρο παντελόνι.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Ροή Ειδήσεων