ΕΛΛΑΔΑ

Λευκό Βέλος: Μεγάλη ταλαιπωρία για εκατοντάδες επιβάτες - Η αμαξοστοιχία ακινητοποιήθηκε λόγω βλάβης

Λευκό Βέλος: Μεγάλη ταλαιπωρία για εκατοντάδες επιβάτες - Η αμαξοστοιχία ακινητοποιήθηκε λόγω βλάβης
Σημειώθηκε μηχανική βλάβη στην αμαξοστοιχία
INTIME NEWS

Λευκό Βέλος: Εκατοντάδες επιβάτες ανέμεναν για πολλή ώρα εξηγήσεις, καθώς κανείς δεν τους έχει ενημερώσει τι έχει συμβεί

Μεγάλη ταλαιπωρία για εκατοντάδες επιβάτες, όταν η πιο γρήγορη αμαξοστοιχία της Hellenic Train (ΤΡΑΙΝΟΣΕ), το περίφημο «Λευκό Βέλος» που κάνει την απόσταση Λάρισα – Αθήνα σε 2,5 ώρες αντιμετώπισε πρόβλημα, με αποτέλεσμα να σταματήσει στο ύψος του σταθμού της Δεκέλειας, λίγο έξω από την Αθήνα.

Συγκεκριμένα, το τρένο που ξεκίνησε το απόγευμα της Πέμπτης στις 5:20 από την Αθήνα, με προορισμό τη Λάρισα, σταμάτησε την πορεία του μισή ώρα αργότερα.

Καμιά ενημέρωση

Εκατοντάδες επιβάτες παρέμεναν για ώρες εγκλωβισμένοι στο τρένο κάτω από συνθήκες αφόρητης ζέστης, καθώς ο κλιματισμός δεν λειτουργούσε επειδή η αμαξοστοιχία ήταν ακινητοποιημένη.

Ενδεχομένως, όπως αναφέρει η ΕΡΤ, σημειώθηκε μηχανική βλάβη, όμως οι επιβάτες -όπως έλεγαν- ουδέποτε ενημερώθηκαν από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Σημειώνεται δε, ότι οι συγκεκριμένοι επιβάτες έχουν πληρώσει ακριβότερα το εισιτήριο για να ταξιδέψουν πιο γρήγορα με τη συγκεκριμένη αμαξοστοιχία.

Σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωση πάντως οι επιβάτες αναμένεται να συνεχίσουν το ταξίδι του με τον συρμό 62.