ΕΛΛΑΔΑ

Πυροβολισμοί στην πλατεία Βάθη: Σε σοβαρή κατάσταση ο ένας τραυματίας

Πυροβολισμοί στην πλατεία Βάθη: Σε σοβαρή κατάσταση ο ένας τραυματίας
Οι αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη.
Newsbomb.gr / Νίκος Χριστοφάκης

Πυροβολισμοί μέρα-μεσημέρι στην πλατεία Βάθη με δυο τραυματίες.

Συναγερμός σήμανε στην Αστυνομία το μεσημέρι της Παρασκευής 2 Σεπτεμβρίου και συγκεκριμένα στις 14:50, μετά από αναφορά για πυροβολισμούς στη συμβολή των οδών Μάρνη και Αχαρνών, στην πλατεία Βάθη. Από το περιστατικό τραυματίστηκαν δυο άτομα.

Ο ένας τραυματίας που είναι ηλικίας 22 ετών διακομίστηκε στο νοσοκομείο ΚΑΤ με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, η κατάσταση της υγείας του είναι κρίσιμη καθώς δέχθηκε δυο σφαίρες, (σ.σ. η μία τον τραυμάτισε στο πιγούνι και η άλλη στην κοιλιακή χώρα). Ο δεύτερος τραυματίας ηλικίας 27 έφυγε από το σημείο και εντοπίστηκε λίγα λεπτά αργότερα λιπόθυμος στο ύψος του ΙΚΑ, στη λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Σημειώνεται ότι και τα δυο θύματα πυροβολήθηκαν από το ίδιο άτομο.

Βίντεο που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το Newsbomb.gr μαζί με τον φωτορεπόρτερ Νίκο Χριστοφάκη απεικονίζει τον ένα τραυματία να κείτεται στο έδαφος έπειτα από τις σφαίρες που δέχθηκε.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες προκειμένου να διαπιστωθεί τι ακριβώς συνέβη.

Αυτόπτης μάρτυρας στο Newsbomb.gr: «Ο κόσμος έτρεχε πανικόβλητος να σωθεί»

Το Newsbomb.gr επικοινώνησε με πολίτη που διατηρεί επιχείρηση στην περιοχή. Όπως μας λέει, από τη μία στιγμή στην άλλη «επικράτησε πανικός»:

«Βγήκαμε έξω ανάστατοι μόλις ακούσαμε τους πυροβολισμούς και είδαμε τον κόσμο να τρέχει πανικόβλητος, να καλύπτεται πίσω από αμάξια, ο κάθε ένας να κάνει ότι μπορεί για να σωθεί από τους πυροβολισμούς».

Τότε, οι παρευρισκόμενοι είδαν έναν άνθρωπο στο έδαφος, προφανώς το θύμα που τραυματίστηκε πιο σοβαρά. «Πιστέψαμε ότι είναι νεκρός, ευτυχώς τώρα λένε ότι είναι τραυματίας», υπογραμμίζει ο αυτόπτης μάρτυρας. «Η αστυνομία έφτασε περίπου 15 λεπτά μετά τους πυροβολισμούς. Τους δράστες εγώ προσωπικά δεν πρόλαβα να τους δω», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Σχετικές ειδήσεις