ΕΛΛΑΔΑ

Βιασμός Ομόνοια: Στον ανακριτή οι αστυνομικοί - Συγκλονίζει η 19χρονη

Ομόνοια τμήμα
Στον ανακριτική προκειμένου να απολογηθούν οι δυο αστυνομικοί
Intime News

Ανατριχιαστικά τα όσα αναφέρει η 19χρονη για τον βιασμό της από δυο αστυνομικούς στο αστυνομικό τμήμα της Ομόνοιας

Στον ανακριτική προκειμένου να απολογηθούν οδηγήθηκαν οι δυο αστυνομικοί της Ομάδας Δ.Ι.ΑΣ οι οποίοι κατηγορούνται ότι βίασαν μια 19χρονη κοπέλα μέσα στο αστυνομικό τμήμα Ομόνοιας.

Σημειώνεται ότι η 19χρονη που κατήγγειλε τον βιασμό της, κλήθηκε σήμερα στον ανακριτή προκειμένου να καταθέσει εκ νέου για την υπόθεση.

«Σήμερα κλήθηκε και πάλι η καταγγέλλουσα να εξεταστεί από τον ανακριτή και να δώσει πάλι κατάθεση, με τη συνδρομή κάποιου ειδικού επιστήμονα για να δει την αντιληπτική της ικανότητα. Η θέση του πελάτη μου είναι ότι δε συνέβη τίποτα χωρίς τη θέληση της καταγγέλλουσας, υπάρχουν πάρα πολλά στοιχεία τα οποία προκύπτουν και από την ίδια, από τις δύο καταθέσεις της η οποία αυτοαναιρείται ουσιαστικά, φάσκει και αντιφάσκει, δεν εξαναγκάστηκε σε κάτι, δεν απειλήθηκε σε κάτι, δεν καταλαβαίνουμε γιατί κατατέθηκε όλο αυτό», ανέφερε ο δικηγόρος του 24χρονου αστυνομικού.

Ανατριχιαστικά τα όσα αναφέρει η 19χρονη

«Κατεβήκαμε κάτι σκαλάκια, φθάσαμε σ’ ένα δωμάτιο που είχε μια πόρτα που δεν έκλεινε και στο εσωτερικό υπήρχε μόνο ένα τραπέζι. Σε αυτό το δωμάτιο μπήκα μαζί με τους τρεις αστυνομικούς. Ένας από αυτούς που πρότεινε να καθίσω στο μεταλλικό γραφείο και εδώ δέχτηκα.

Εκείνοι ήταν όρθιοι και συνομιλούσαμε. Στη συνέχεια έφυγαν οι δύο από τους τρεις. Μόλις έμεινα μόνη μου με τον… χωρίς να μου πει κάτι, ξεκίνησε να με φιλάει στο στόμα. Από φόβο ανταποκρίθηκα κι εγώ. Βρισκόμουν σε σοκ.

Προχώρησε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος μου και στη συνέχεια υπήρξε επαφή κατά τη διάρκεια της οποίας πονούσα πολύ και όταν έβγαλα ένα αναφώνημα, εκείνος μου είπε "μη φωνάζεις". Όταν ολοκλήρωσε, ντύθηκε και έφυγε από το δωμάτιο», ανέφερε η 19χρονη.

Φίλη της 19χρονης μίλησε στο MEGA για την υπόθεση: «Λέει ότι της είπαν "να σου κάνουμε μία ξενάγηση στο αστυνομικό τμήμα", λέει αυτή "εντάξει οκ". Μπήκανε μέσα, λέει "ας αρχίσουμε από το υπόγειο στην ουσία, από κάτω". Όπου πήγαν σε εκείνο εκεί, σε εκείνο το δωματιάκι. Αυτή προφανώς είχε σκαλώσει, γιατί δεν το περίμενε, περίμενε ότι θα πάει στο αστυνομικό τμήμα να φλερτάρει λίγο με αυτούς, να της κάνουν ξενάγηση και μετά να πάει στο σπίτι της».

Ο δεύτερος βιασμός

Το μαρτύριο της 19χρονης όμως δεν τελείωσε εκεί. Όπως είπε, και δεύτερος αστυνομικός μπήκε στο δωμάτιο αμέσως μετά και την κακοποίησε σεξουαλικά και εκείνος.

«Λίγα λεπτά μετά μπήκε ο δεύτερος αστυνομικός και μου είπε ότι του αρέσω πολύ και του ανταποκρίθηκα πως μου αρέσει κι εμένα και τον ρώτησα τι σκέφτεται. Μετά άρχισε να με φιλάει στον λαιμό και άρχισε να με αγγίζει παρά τη θέλησή μου. Είδα πάνω στη στολή του ότι φορούσε κάμερα στην οποία αναβόσβηνε το φως.

Φοβήθηκα μη με βιντεοσκοπεί. Στη συνέχεια προχώρησε σε ασελγείς πράξεις. Έπειτα ντύθηκε και μου είπε "δε θέλω να μας δουν να βγαίνουμε μαζί, οπότε θα φύγεις πρώτη". Δεν με χτύπησαν και δεν μου άσκησαν εν γένει σωματική βία. Δεν με απείλησαν αλλά φοβήθηκα πολύ για τη σωματική μου ακεραιότητα γι’ αυτό και ήρθα σε επαφή μαζί τους», ανέφερε.

Σχετικές ειδήσεις:

Ομόνοια: Απολογούνται οι δύο αστυνομικοί για το βιασμό της 19χρονης

Ομόνοια - Δικηγόρος αστυνομικού: Η 19χρονη δεν πρόβαλε αντίσταση

Βιασμός στο ΑΤ Ομόνοιας: Το φως που αναβόσβηνε σε κάμερα αστυνομικού