ΕΛΛΑΔΑ

Συγκλονίζει γυναίκα που βιάστηκε στα 7 της από τον πατέρα της

Συγκλονίζει γυναίκα που βιάστηκε στα 7 της από τον πατέρα της
Pixabay

«Σε εξουδετερώνει ως άνθρωπο, ως κορμί, ως ψυχή»

Στον Alpha και στην εκπομπή «Tlive» μίλησα η Ιφιγένεια η οποία βίωσε την φρίκη του βιασμού και της σεξουαλικής κακοποίησης στα 7 της χρόνια από τον άνθρωπο που υποτίθεται ότι θα την προστάτευε. Μέχρι τα 12 επέμενε τις νοσηρές και αισχρές πράξεις του πατέρα της.

Η ίδια βρέθηκε καλεσμένη το μεσημέρι της Παρασκευής στο πλατό της εκπομπής T-Live και μίλησε συγκλονισμένη τόσο για τη δική της κακοποίηση όσο και για όλα όσα συνέβησαν στο 12χρονο κορίτσι στα Σεπόλια.

«Με έχει συγκλονίσει αυτή η ιστορία, έχω ανατριχιάσει. Δεν μπορώ να κοιμηθώ τις τελευταίες ημέρες. Πίστεψέ με πονάω πάρα πολύ μαζί της. Θα ήθελα αν είχα ποτέ τη δυνατότητα να της κάνω μια πλούσια, γεμάτη αγκαλιά» ανέφερε αρχικά η Ιφιγένεια συμπληρώνοντας στη συνέχεια:

«Είναι κάτι το οποίο δεν ξεχνάς ποτέ στη ζωή σου, σε διαλύει, σε κομματιάζει, σε εξουδετερώνει ως άνθρωπο, ως κορμί, ως ψυχή, σε αφήνει έρμαιο στα χέρια ενός τέρατος».

«Πιστεύεις ότι αυτό το βάθρο που λέγονται γονείς θα σε στηρίξουν τα πρώτα σου χρόνια και θα σου δώσουν τον δρόμο που θα αρχίσεις να ακολουθείς. Είναι ο πατέρας μου, ο άνθρωπος που με έφερε στη ζωή και ο άνθρωπος που με κατέστρεψε. Οι παιδοβιαστές μπαίνουν στον παιδικό σου κόσμο, αυτή είναι η αρχή.

Η μητέρα μου μου απαγόρευε να πίνω ζαχαρούχο γάλα και ο πατέρας μου με δελέαζε με αυτό. Γίνονται ένα με τον κόσμο σου… Από εκεί και μετά αρχίζει η εγκεφαλική πλύση. Κερδίζει την εμπιστοσύνη σου και σε απομακρύνει από το οικογενειακό σου περιβάλλον. Τη στιγμή που σε έχει δέσει αρχίζει να σε χρησιμοποιεί. Μου έλεγε ότι όλοι οι άντρες κάνουν αυτό το πράγμα στα παιδάκια… Τα παιδάκια μπορούν να χειραγωγηθούν» τόνισε η Ιφιγένεια για τη σεξουαλική κακοποίησή της.

«Πέρασαν 40 χρόνια για να μπορέσω να σταθώ στα πόδια μου. Δεν έχει να κάνει με ψυχολόγους. Αυτό που έχεις νιώσει, αυτό το κρακ που έχει συμβεί μέσα σου δεν μπορεί να το αναπληρώσει τίποτα. Νιώθεις ότι εσύ φταις για όλα… Η κατάθλιψη δεν ξεπερνιέται ποτέ, είναι μόνιμη. Παλεύω με τους δαίμονές μου καθημερινά» εξομολογήθηκε.

Διαβάστε επίσης:

Σεπόλια: Σε 15 μέρες η απάντηση για την αποφυλάκιση της 37χρονης

Σεπόλια: Η περίεργη σχέση του Μίχου με τη μητέρα της 12χρονης

Σεπόλια: Πώς η 12χρονη πάλευε να αποφύγει τους βιασμούς