Τρομακτικό βίντεο: Τροχαίο με ξυλοδαρμό ταξιτζή - Έμεινε αναίσθητος

Newsbomb

Αναζητείται ο δράστης

Θεσσαλονίκη: Έδειραν ταξιτζή μετά από τροχαίο και τον άφησαν αναίσθητο - Άγνωστο τι βλάβες θα του αφήσει το χτύπημα

Το τροχαίο στη Θεσσαλονίκη, ανάμεσα σε έναν ταξιτζή και έναν μοτοσικλετιστή, στις αρχές του Οκτωβρίου, πήρε άγρια τροπή. Ο ταξιτζής δέχτηκε χτύπημα με το κράνος από τον οδηγό της μηχανής και νοσηλεύεται ενάμιση μήνα με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Ο δράστης αναζητείται από την οικογένεια του θύματος που έδωσε το βίντεο στην δημοσιότητα.

To χρονικό

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA», στην οποία μίλησε ο αδερφός του θύματος, Ανανίας Παπαδάκης, περίπου στις πέντε τα ξημερώματα στις 2 Οκτωβρίου 2022, σημειώθηκε τροχαίο με εμπλοκή ενός δικύκλου και ενός ταξί στην Κάτω Τούμπα.

Κι ενώ δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός και ο ταξιτζής κατέβηκε να δει πως είναι οι αναβάτες της μηχανής, ο οδηγός της μοτοσυκλέτας κινήθηκε προς τον οδηγό του ταξί και τον χτύπησε με σφοδρότητα με το κεφάλι του φορώντας ακόμη το κράνος του.

Ο οδηγός ταξί μετά το ισχυρό χτύπημα που δέχθηκε έπεσε στο έδαφος αναίσθητος, ενώ ο οδηγός της μηχανής φαίνεται να τον εγκαταλείπει πεσμένο κάτω.

Ο ταξιτζής νοσηλεύτηκε επί 1,5 μήνα με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και μόλις πρόσφατα πήρε εξιτήριο.

Ο δράστης αναζητείται, με την οικογένεια του θύματος να κάνει έκκληση προς πιθανούς μάρτυρες, να επικοινωνήσουν με το Α.Τ. Τούμπας ώστε να εντοπιστεί ο οδηγός της μηχανής.

Δείτε όλα όσα είπε ο αδελφός του θύματος

Διαβάστε επίσης:

Θεσ/νίκη: Σοκαριστικό βίντεο-Χτύπησε ταξιτζή και τον άφησε αναίσθητο

Τραγικό τροχαίο στο Περιστέρι – Φορτηγό παρέσυρε πεζό και τον σκότωσε

Τραγωδία στην Αλγερία: 16 νεκροί σε τροχαίο δυστύχημα

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved