ΕΛΛΑΔΑ

Θεσ/νίκη: Σοκαριστικό βίντεο-Χτύπησε ταξιτζή και τον άφησε αναίσθητο

Θεσ/νίκη: Σοκαριστικό βίντεο-Χτύπησε ταξιτζή και τον άφησε αναίσθητο
EUROKINISSI

Θεσσαλονίκη: Ο οδηγός ταξί μετά το ισχυρό χτύπημα που δέχθηκε έπεσε στο έδαφος αναίσθητος, ενώ ο οδηγός της μηχανής φαίνεται να τον εγκατέλειψε στο έδαφος. 

Σοκάρει βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας σχετικά με τροχαίο που σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη στις αρχές του προηγούμενου μήνα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Status 107.7, περίπου στις πέντε τα ξημερώματα στις 2 Οκτωβρίου 2022, σημειώθηκε τροχαίο με εμπλοκή ενός δικύκλου και ενός ταξί στην Τούμπα.

Κι ενώ το συμβάν θα μπορούσε να είχε λήξει εκεί με απλή ανταλλαγή στοιχείων των δύο οδηγών καθώς δεν είχε σημειωθεί τραυματισμός, ο οδηγός της μηχανής (στην οποία είχε και συνεπιβάτη), κατά την αψιμαχία που είχε με τον οδηγό του ταξί, τον χτύπησε με σφοδρότητα με το κεφάλι του φορώντας ακόμη το κράνος του.

Ο οδηγός ταξί μετά το ισχυρό χτύπημα που δέχθηκε έπεσε στο έδαφος αναίσθητος, ενώ ο οδηγός της μηχανής φαίνεται να τον εγκαταλείπει πεσμένο κάτω.

Ο ταξιτζής νοσηλεύτηκε επί 1,5 μήνα με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και μόλις πρόσφατα πήρε εξιτήριο.

Ο δράστης αναζητείται, με την οικογένεια του θύματος να κάνει έκκληση προς πιθανούς μάρτυρες, να επικοινωνήσουν με το Α.Τ. Τούμπας ώστε να εντοπιστεί ο οδηγός της μηχανής.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ:

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Συναγερμός για την εξαφάνιση 33χρονου

Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Μεγάλη φωτιά σε κατάστημα με χαλιά

Θεσσαλονίκη: Γέφυρα σωτηρίας από αστυνομικούς για 6χρονο που πνιγόταν