ΕΛΛΑΔΑ

Black Friday: Γιατί δεν χρειαζόμαστε εκπτώσεις, αλλά ασφάλεια

Black Friday: Γιατί δεν χρειαζόμαστε εκπτώσεις, αλλά ασφάλεια

Στη «μάχη» για τη μεγαλύτερη προσφορά προς το καταναλωτικό κοινό «ρίχνονται» οι επιχειρήσεις, καθώς η Black Friday, έχει πλέον καθιερωθεί και στην Ελλάδα ως «γιορτή της αγοράς».

Οι καταναλωτές πάντως, παραμένουν, όπως δείχνουν τα στοιχεία, αρκετά διστακτικοί, αναζητώντας επιχειρήσεις και οργανισμούς που εμπιστεύονται για την ολόχρονη δράση τους, πέραν από την προσφορά της μίας ημέρας. Διότι, οι καταναλωτές, οι πολίτες, γνωρίζουν πολύ καλά πως η προσφορά που «μετράει» είναι η προσφορά που μένει ως αγαθό σε αυτόν που την αξιοποιεί.

Αυτή τη διαφορετική εκδοχή της προσφοράς για τη φετινή Black Friday, υιοθετεί η Hellas Direct και, μάλιστα, τη μετατρέπει σε Safe Friday, δημιουργώντας 100 σχολικές διαβάσεις για να περνούν τα παιδιά τον δρόμο από και προς το σχολείο τους με ασφάλεια. Έτσι, μία από τις πιο καταξιωμένες εταιρείας στον ασφαλιστικό κλάδο, αξιοποιεί τον χρόνο και τους πόρους της για να δημιουργήσει μια αξεπέραστη προσφορά προς όλους μας, σε έναν τομέα που στην Ελλάδα πάσχει χαρακτηριστικά και δεν είναι άλλος από τον τομέα της οδικής ασφάλειας.

100 σχολικές διαβάσεις για να γιορτάσουμε τη #safefriday

Φέτος λοιπόν, η Hellas Direct διοχετεύει όλη την ενέργειά της στην ασφάλεια και με ειδικά συνεργεία μεταμορφώνει δρόμους έξω από 80 σχολεία, που πλέον αποκτούν διαβάσεις με ειδική σήμανση για τους οδηγούς. Έτσι, διώχνει το «μαύρο» αυτής της Παρασκευής και ρίχνει άπλετο χρώμα, καθώς κάθε διάβαση αποκτά ξεχωριστό χαρακτήρα και γίνεται ένα σχέδιο με τεράστια σημασία για όλους όσοι αποτελούν τη σχολική κοινότητα – για την ίδια την κοινωνία, εν τέλει.

Κάθε μία από τις διαβάσεις που φτιάχνονται από τη Hellas Direct αποκτά σήμανση στον δρόμο και φωτεινές πινακίδες, ενώ όπου υπάρχουν ήδη υποδομές, γίνεται επιδιόρθωσή τους από τους ειδικούς. Τα σχολεία αποκτούν ασφαλή περάσματα, τόσο για τους πεζούς όσο και για τους οδηγούς και η προσφορά αποκτά τη σημασία που της αξίζει. Η πρώτη τέτοια διάβαση της #safefriday της Hellas Direct δημιουργήθηκε στο Γαλάτσι, στην Αττική και το συνολικό εγχείρημα συνεχίζεται επί 30 νύχτες. Τα συνεργεία άλλωστε που δημιουργήθηκαν για τον σκοπό αυτό εργάζονται κατά τη διάρκεια της νύχτας, ενώ εκτιμάται ότι όταν ολοκληρωθούν και οι 100 διαβάσεις του προγράμματος, περίπου 20.000 μαθητές και μαθήτριες θα είναι ασφαλείς καθώς θα πηγαίνουν και θα επιστρέφουν από το σχολείο τους.

Για το πρόγραμμα #safefriday, η Hellas Direct συνεργάζεται με την τοπική αυτοδιοίκηση, ενώ πέραν από το εξειδικευμένο συνεργείο, παρείχε ακόμα τις μπογιές, τα ρολά, τις ειδικές ταινίες και φυσικά τις φωτεινές πινακίδες και τα «μάτια γάτας» για την άσφαλτο. Προτού προχωρήσει στην υλοποίηση, κάθε διάβαση έχει ελεγχθεί, έχουν τεθεί οι προδιαγραφές και έχουν εγκριθεί, προκειμένου να μην αφεθεί τίποτα «στην τύχη».

Λίγο πριν το ξημέρωμα, το έργο ολοκληρώνεται: Η άσφαλτος αποκτά καθαρή διαγράμμιση, οι πινακίδες – που λειτουργούν με το φως του ήλιου - έχουν τοποθετηθεί στη θέση που πρέπει, οι ανακλαστήρες – σαμαράκια (τα «μάτια γάτας») επίσης και χρωματιστά «μολύβια» βοηθούν τα παιδιά να περάσουν τον δρόμο!

Hellas Direct: Με συνέπεια, δίπλα στον καταναλωτή

Η συγκεκριμένη απόφαση της Hellas Direct – να ρίξει χρώμα στη Black Friday με τον συγκεκριμένο τρόπο – απορρέει από τη γενικότερη φιλοσοφία της.

Με δικαιοσύνη και διαφάνεια, προσπαθεί να παρέχει διαρκώς σωστές και δίκαιες τιμές στην ασφάλεια προς όλους τους πελάτες της, χωρίς να παίζει κύριο λόγο το πότε θα τη χρειαστούν ή πότε πρέπει να την ανανεώσουν – όπως συμβαίνει με τις προσφορές της Black Friday, δηλαδή. Έτσι, διασφαλίζει χαμηλές και δίκαιες τιμές όλο τον χρόνο, κάθε μέρα και δεν χρειάζεται τη συγκεκριμένη τελευταία Παρασκευή του Νοεμβρίου, προκειμένου να προχωρήσει σε επιλεκτικές εκπτώσεις που απευθύνονται σε συγκεκριμένους πελάτες της. Καθώς όμως, η ανάγκη για ασφάλεια δεν περιορίζεται στη Black Friday ή στις λίγες ημέρες γύρω από αυτήν, ούτε αφορά λίγους, φέτος, αποφασίστηκε όλη η ενέργεια της εταιρείας και οι αντίστοιχοι πόροι της να διοχετευθούν στην ασφάλεια και μάλιστα, στην ασφάλεια των παιδιών.

Μετά τη φετινή #safefriday της Hellas Direct, 100 σχολικές διαβάσεις θα είναι πλέον ασφαλείς, πρωτίστως για τους μαθητές, αλλά και για τους δασκάλους τους και τους γονείς τους. Για όλους εμάς, για κάθε έναν μας που αναγνωρίζει πως η ασφάλεια δεν είναι θέμα μιας ημέρας.