ΚΟΣΜΟΣ

Πέθανε ο ηθοποιός του Law and Order Ρίτσαρντ Μπέλζερ

Πέθανε ο ηθοποιός του Law and Order Ρίτσαρντ Μπέλζερ
IMDB

Ο Μπέλζερ ήταν εμβληματική μορφή του Law and Order. Ήταν γνωστός για τον ρόλο του ως ντετέκτιβ Τζον Μαντς.

Έφυγε σε ηλικία 78 ετών, ο γνωστός ηθοποιός της αστυνομικής σειράς Law and Order, Ρίτσαρντ Μπέλζερ.

Ο Μπέλζερ ήταν εμβληματική μορφή του Law and Order. Ήταν γνωστός για τον ρόλο του ως ντετέκτιβ Τζον Μαντς τον οποίο υποδυόταν για πάνω από 10 χρόνια.

Ο ηθοποιός πέθανε στο σπίτι του τα ξημερώματα της Κυριακής στο Bozouls στη νοτιοδυτική Γαλλία. «Είχε πολλά προβλήματα υγείας και τα τελευταία του λόγια ήταν «Γ… σου μ…α (F**k you, mother f**er)», αποκάλυψε ο συγγραφέας Μπιλ Σεφτ στο The Hollywood Reporter.

Ο Μπέλζερ γεννήθηκε στο Μπρίτζπορτ του Κονέκτικατ και ξεκίνησε τις εμφανίσεις του ως κωμικός προσπαθώντας να κάνει τη μητέρα του, που τον κακοποιούσε σωματικά, να γελάσει.

Πριν ξεκινήσει την καριέρα του στο Χόλιγουντ, ο Μπέλζερ είχε κάνει διάφορες άσχετες δουλειές, μεταξύ των οποίων ρεπόρτερ για την εφημερίδα Bridgeport Post και απογραφέας. Στην προσωπική του ζωή, ήταν οπαδός θεωριών συνωμοσίας, γράφοντας τέσσερα διαφορετικά βιβλία για τις πεποιθήσεις του.

Παντρεύτηκε τρεις φορές στη ζωή του. Ο Μπέλζερ είχε περάσει καρκίνο, ο οποίος του είχε αφήσει διάφορα προβλήματα υγείας. Αποσύρθηκε από την υποκριτική το 2016 και ζούσε στη Νότια Γαλλία τα τελευταία χρόνια.