Τέμπη: Συγκλονίζουν οι ιστορίες των Ελλήνων διασωστών - Οι δραματικές ώρες στα συντρίμια
Συγκλονισμένο παρακολουθεί το πανελλήνιο τα όσα εκτυλίσσονται για τέταρτη μέρα στα Τέμπη.
Πηγή: Newsbomb.gr / Χάρης Γκίκας
ΕΛΛΑΔΑ

Τέμπη: Συγκλονίζουν οι ιστορίες των Ελλήνων διασωστών - Οι δραματικές ώρες στα συντρίμμια

Συγκλονίζουν οι περιγραφές διασωστών που κλήθηκαν να επιχειρήσουν στο σημείο σύγκρουσης των δύο τρένων στα Τέμπη που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο και τον τραυματισμό δεκάδων συνανθρώπων μας - Τις δραματικές ώρες που ζουν στο σημείο της σιδηροδρομικής σύγκρουσης περιέγραψαν στο Newsbomb.gr διασώστες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού αλλά και της ΕΜΑΚ.

Σε θλίψη έχει βυθιστεί ολόκληρη η χώρα από το βράδυ της Τρίτης έπειτα από τη θανατηφόρα σύκρουση δύο αμαξοστοιχιών (σ.σ.μιας εμπορικής και μιας επιβατικής) στα Τέμπη. Δεκάδες νεκροί έχουν ανασυρθεί, μέχρι στιγμής, από τα συντρίμμια της επιβατικής αμαξοστοιχίας.

Οι έρευνες στο σημείο της τραγωδίας παραμένουν σε πλήρη εξέλιξη για τέταρτη μέρα. Οι διασώστες και τα συνεργεία βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή από το βράδυ της Τρίτης καταβάλλοντας υπεράνθρωπες προσπάθειες για να ανασύρουν ό,τι μπορεί να ανασυρθεί από τα συντρίμμια.

Βαβαγόνι της αμαξοστοιχίας που συγκρούστηκε στα Τέμπη.Newsbomb.gr / Χάρης Γκίκας

Σήμερα, Παρασκευή 3 Μαρτίου, οι διασώστες βρίσκονται στο σημείο και βήμα - βήμα ερευνούν κάθε σπιθαμή των βαγονιών ενώ αναζητούν διόδους για να μπορέσουν να εισέλθουν σε όλα τα σημεία.

Tempi.jpg
Ειδικές ομάδες συνεχίζουν να επιχειρούν στο σημείο.Newsbomb.gr / Χάρης Γκίκας

Γύρω από το σημείο του δυστυχήματος έχουν στηθεί σκηνές ώστε να οργανώνεται καλύτερα η επιχείρηση. Εκεί οι διασώστες παίρνουν λίγες ανάσες, για να ανακτήσουν τις δυνάμεις τους και να συνεχίσουν τις έρευνες.

Εθελοντής Σαμαρίτης του Ελληνικού Ερυθρού: «Σοκαριστήκαμε που ζήσαμε αυτές τις εικόνες»

Ανάμεσα στις δυνάμεις που επιχειρούν στο σημείο βρίσκεται και ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός. Ο εθελοντής Σαμαρίτης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Νίκος Μπαρλαγιάννης περιέγραψε στο Newsbomb.gr τις εικόνες που ήρθε αντιμέτωπος.

«Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός ενημερώθηκε το βράδυ της Τρίτης για το συμβάν και σπεύσαμε στο σημείο. Όταν φτάσαμε εκεί, αντικρύσαμε μία αποπνικτική ατμόσφαιρα καθώς στα δύο πρώτα βαγόνια υπήρχε και μία πυρκαγιά. Σοκαριστήκαμε που ζήσαμε αυτές τις εικόνες. Είναι αδιανόητο να καταλάβουμε πώς βρήκαμε τέσσερις ανθρώπους σε απόσταση 30-40 μέτρα από το σημείο της σύγκρουσης στα χωράφια μέσα, πώς εκτινάχθηκαν και βρέθηκαν σε αυτό το σημείο. Ένας από τους τέσσερις μάλιστα ήταν και τραυματίας, οι υπόλοιποι δεν βρίσκονταν στη ζωή», ανέφερε ο εθελοντής Σαμαρίτης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Νίκος Μπαρλαγιάννης.

Περιγράφοντας τις σκληρές εικόνες που ήρθαν αντιμέτωποι κατά την επιχείρηση έρευνας για τον εντοπισμό εγκλωβισμένων ατόμων, στον τόπο του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στην είσοδο της κοιλάδας των Τεμπών είπε: «Παρά τις δυσκολίες αυτές υπήρχε μία αισιοδοξία για να βοηθήσουμε τους υπόλοιπους ανθρώπους που βρίσκονταν στη ζωή. Στο σημείο επιχείρησε η πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ. Το δύσκολο ήταν να πλησιάσουμε στα πρώτα βαγόνια καθώς υπήρχε φωτιά που έκαιγε για αρκετή ώρα. Ήταν τα δύο βαγόνια που βγήκαν ζωντανοί ένα - δύο άτομα».

«Οι διασώστες κατάφεραν να μπουν μέσα στα βαγόνια τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης για να τους απεγκλωβίσουν και ήταν όλοι απανθρακωμένοι», συμπλήρωσε.

Οι τραυματίες έχουν μεταφερθεί κυρίως στα δύο νοσοκομεία της Λάρισας, αλλά και σε νοσοκομεία της Κατερίνης, του Βόλου και της Θεσσαλονίκης. Οι εθελοντές του Ε.Ε.Σ. κλήθηκαν να παραστούν στο νοσοκομείο όπου πραγματοποιείται η αναγνώριση των θυμάτων προσφέροντας ψυχοκοινωνική υποστήριξη στις οικογένειές τους.

«Είμαστε στο νοσοκομείο της Λάρισας και βοηθάμε στη διαλογή των θυμάτων και η κοινωνική πρόεδρος του ΕΕΣ βοηθά στην ψυχολογική υποστήριξη των οικογενειών που πάνε να αναγνωρίσουν τα συγγενικά τους πρόσωπα. Η αναγνώριση προσώπων είναι μία δύσκολη διαδικασία καθώς πολλοί είναι απανθρακωμένοι και θα γίνει τεστ DNA», είπε στο Newsbomb.gr ο εθελοντής Σαμαρίτης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Μπαρλαγιάννης Νικόλαος.

Διασώστης ΕΜΑΚ: «Θα είμαστε εδώ μέχρι να βρεθεί η τελευταία σορός»

Ο Επικεφαλής της πρώτης μονάδας έρευνας και διάσωσης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Ιμανιμίδης Κωνσταντίνος μίλησε στην κάμερα του Newsbomb.gr και τον φωτορεπόρτερ Χάρη Γκίκα για την κατάσταση που επικρατεί στα Τέμπη.

«Ο ΕΕΣ βρίσκεται εδώ από τη πρώτη στιγμή που συμβάντος. Σήμερα βρίσκεται εδώ και το τμήμα Αθηνών αλλά και η πρώτη ομάδα έρευνας και διάσωσης με έδρα την Κομοτηνή. Έχει ενισχυθεί με 8 εξειδικευμένους διασώστες. Ένα μέρος του συρμού μετακινήθηκε αφού πρώτα κόπηκε από την πυροσβεστική υπηρεσία και τους εθελοντές του ΕΕΣ. Οι εθελοντές συνεχίζουν να ψάχνουν μέσα στα συντρίμμια», ανέφερε ο κ. Ιμανιμίδης Κωνσταντίνος στο Newsbomb.gr.

«Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψει κάποιος αυτή την κατάσταση, είναι δύσκολες στιγμές. Δεν μπορώ να φανταστώ τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή στα νοσοκομεία που συγγενείς αναγνωρίζουν τις σορούς των δικών τους ανθρώπων. Τα πράγματα εκεί θα είναι χειρότερα από ό,τι είναι εδώ. Παρ' όλα αυτά δεν παύει να είναι μια πιεστική κατάσταση για όλους μας. Το στοίχημα της πυροσβεστικής είναι να βρεθεί και η τελευταία σορός. Θα είμαστε εδώ μέχρι να επιτευχθεί ο στόχος», πρόσθεσε.

«Η πυροσβεστική έχει καλή εικόνα για τον κόσμο που αναζητεί. Έχει ανακοινώσει ότι έχουν μεταφερθεί 9 σοροί μέχρι τώρα. Αν δεν έχουμε φτάσει στο τέλος των αγνοούμενων θα υπάρχουν και άλλοι νεκροί. Είναι δύσκολο να βγει κάποιος ζωντανός μετά τις υψηλές θερμοκρασίες της πυρκαγιάς», συμπλήρωσε.

Ο Επικεφαλής της πρώτης μονάδας έρευνας και διάσωστης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Ιμανιμίδης Κωνσταντίνος έδειξε στην κάμερα του Newsbomb.gr πώς συνεθλίβη το βαγόνι του τρένου.

Διασώστης: «Δεν αναζητούμε πλέον σορούς, αλλά ανθρώπινα μέλη»

Υπενθυμίζεται ότι χθες, Πέμπτη 2 Μαρτίου, Μέλος της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Μαγνησίας μίλησε για τις έρευνες που γίνονται στο σημείο που συγκρούστηκαν τα τρένα.

«Το δυστύχημα είναι ότι δεν μπορούμε να πούμε πόσους βρήκαμε γιατί όπως αντιλαμβάνεσθε πλέον αναζητούμε μέλη, όχι πια ανθρώπους, προκειμένου να προχωρήσουν οι υπηρεσίες της ταυτοποίησης μέσω της διαδικασίας DNA», είπε χαρακτηριστικά ο Σωτήρης Παπαμαρκάκης στην τηλεόραση της ΕΡΤ.

«Χωρίς τα βαριά μηχανήματα δεν θα γινόταν τίποτα. Ήταν αρκετά άτομα στο κυλικείο. Είμαι πολύ υπερήφανος ως Έλληνας πολίτης και συνάμα πολύ τυχερός που έχουμε αυτό το συγκεκριμένο Πυροσβεστικό Σώμα, το οποίο πάντοτε υπερβάλει. Το έχω ζήσει σε πάρα πολλές περιπτώσεις και εγώ είμαι ιδιαίτερα υπερήφανος που με αφήνουν να δουλεύω δίπλα τους», τόνισε ο Σωτήρης Παπαμαρκάκης.

«Μιλάμε για ανθρώπους της διπλανής μας πόρτας, κανείς δεν θυμίζει Ράμπο. Άνθρωποι της διπλανής πόρτας που δεν διστάζουν να χωθούν κάτω, να αιωρούνται από πάνω σίδερα, για να βγάλουν έξω ένα νεκρό έτσι; Σκεφτείτε το αυτό, σκεφτείτε το τι προσδοκά να κάνει, για να τον αποδώσουν στην οικογένειά του», τόνισε ο εθελοντής διασώστης και ευχήθηκε ότι «μέσα από την προβολή αναδεικνύεται το έργο με την ελπίδα να γίνουμε περισσότεροι ως εθελοντικό κίνημα στην Ελλάδα».

Πρόεδρος εργαζομένων ΕΚΑΒ στη Λάρισα: «Το σκηνικό που είδαμε ήταν βγαλμένο από ταινία»

Ο Πρόεδρος εργαζομένων ΕΚΑΒ στη Λάρισα, Γιάννης Γούλας, μίλησε στην κάμερα του Newsbomb.gr και στον φωτορεπόρτερ Χάρη Γκίκα για την κατάσταση που επικρατεί στα Τέμπη ενώ έκανε λόγο για σκηνές βγαλμένες από ταινία.

«Εμείς βρεθήκαμε από το πρώτο λεπτό που μας ειδοποίησαν ότι υπάρχει εκτροχιασμός τρένων. Το σκηνικό το οποίο είδαμε ήταν βγαλμένο από ταινία του Χόλυγουντ. Βλέπαμε άτομα να βγαίνουν από τα βαγόνια και να ζητούν βοήθεια, βλέπαμε στα πρώτα βαγόνια φωτιά με αποτέλεσμα να γίνεται πιο δύσκολο το έργο μας ώστε να πλησιάσουμε πιο κοντά στους ανθρώπους που ήθελαν τη βοήθειά μας. Υπήρχε τρόμος. Υπήρχαν άνθρωποι έξω από τα βαγόνια, στα χωράφια που εκλιπαρούσαν για βοήθεια. Άμεσα στήθηκε επιχείρηση του ΕΚΑΒ. Υπήρχαν αρκετοί διασώστες και γιατροί από το ΕΚΑΒ».

Όσον αφορά τις έρευνες αλλά και τον αριθμό των νεκρών ανέφερε: «Οι έρευνες έχουν επικεντρωθεί στο κομμάτι της ανάσυρσης. Οι διασώστες ψάχνουν ανθρώπους που είναι εγκλωβισμένοι. Λογικά ο αριθμός των νεκρών θα αυξηθεί σύμφωνα με αυτά που βλέπουμε».

Διασώστης της ΕΜΑΚ: «Όπου επιχειρήσαμε υπήρχαν ευρήματα, είτε σοροί είτε κάτι άλλο»

Για τις μαραθώνιες προσπάθειες που καταβάλλονται μίλησε ο διασώστης της ΕΜΑΚ, Νίκος Ζυγούρης που πρόσφατα συμμετείχε στις έρευνες μετά τον σεισμό της Τουρκίας, και τώρα έσπευσε στο σημείο του δυστυχήματος στα Τέμπη.

Μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ είπε: «Είναι διαφορετικό το πεδίο εδώ σε σχέση με την Τουρκία και διαφορετικά τα μεγέθη προφανώς. Δεν παύει να είναι πολύ δύσκολο όμως».

«Η σύγκρουση ήταν σφοδρή. Όπου επιχειρήσαμε υπήρχαν ευρήματα. Είτε σοροί είτε κάτι άλλο. Υπάρχουν σημεία που πιθανόν να βρεθούν κι άλλοι σοροί. Κάνουμε το καθήκον μας γιατί οι οικογένειες πρέπει να παραλάβουν τους ανθρώπους τους. Δυστυχώς», πρόσθεσε ο διασώστης της ΕΜΑΚ.

Ερωτώμενος για το αν οι έρευνες πρέπει να συνεχιστούν και αν υπάρχει πιθανότητα να βρεθούν ζωντανοί κάτω από τα συντρίμμια, απάντησε: «Υπάρχουν σημεία που χρίζουν περαιτέρω διερεύνησης. Θα συνεχίσουμε την αναζήτηση».

Διασώστης: «Βρήκαμε μια "μπάλα" από βαγόνια και ανθρώπους αλλόφρονες»

Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία διασώστη από τον τόπο της τραγωδίας στα Τέμπη, ο οποίος βρέθηκε από την πρώτη στιγμή μπροστά στην καταστροφή, μετά τη σύγκρουση των τρένων.

«Μόλις ήρθαμε βρήκαμε μία "μπάλα" από βαγόνια, συντρίμμια και ανθρώπους αλλόφρονες, όσοι ήταν ζωντανοί», επεσήμανε, ενώ δήλωσε πως οι έρευνες δεν θα σταματήσουν.

«Βγάλαμε τους τραυματίες, τους βάλαμε στα ασθενοφόρα, άλλους τους βάλαμε στα λεωφορεία», είπε για τους επιζώντες που ανέσυραν από τα βαγόνια.

Αγωνία για τους αγνοούμενους από την σύγκρουση τρένων

Με την αγωνία ζωγραφισμένη στα μάτια τους περιμένουν γονείς, αδέρφια, σύζυγοι και φίλοι των αγνοούμενων της τραγωδίας ένα νέο από τους δικούς τους ανθρώπους. Στο ίδιο σημείο του δυστυχήματος ένας νεαρός περιμένει να ενημερωθεί για τον πατέρα του, ο οποίος ταξίδευε από την Αθήνα για τη Θεσσαλονίκη.

«Ο πατέρας μας εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα-Θεσσαλονίκη. Δεν έχουμε καμία πληροφορία πάμε στο νοσοκομείο και μας λένε “θα σας πάρουμε τηλέφωνο” ερχόμαστε εδώ και μας λένε “κάντε πίσω”. Πρέπει να ξέρουμε, να ελπίζουμε για το αν υπάρχουν άνθρωποι ακόμα μέσα», λέει ο άνδρας στο Newsbomb.gr.

Την ίδια ώρα η σύντροφος του αγνοούμενου, Αναστάσιου Κουτσόπουλου, μιλώντας στον ΑΝΤ1 την Πέμπτη 2 Μαρτίου, ανέφερε ότι ο αγνοούμενος ξεκίνησε το ταξίδι του από την Καρδίτσα με προορισμό τη Θεσσαλονίκη.

«Δεν έχουμε κάποιο νέο, δεν γνωρίζουμε ακριβώς το βαγόνι, λογικά ήταν στο δεύτερο βαγόνι», ανέφερε η σύντροφός του και συμπλήρωσε: «Στο πρώτο βαγόνι δεν ήταν σίγουρα. Από ακούσματα θεωρούμε ότι ήταν στο δεύτερο ή στο τρίτο».

Όπως είπε, έχει πάει σε όλα τα νοσοκομεία και δεν τον έχει εντοπίσει. «Ψάξαμε και στη Θεσσαλονίκη αλλά δεν τον βρήκαμε». «Μία ώρα πριν φτάσει στα Τέμπη, μιλήσαμε», είπε.

Δικηγόρος τραυματία: «Είναι απόπειρα ανθρωποκτονίας»

Δικηγόρος θύματος της σύγκρουσης τρένων στα Τέμπη κατέθεσε δήλωση παράστασης σχετικά με την τραγωδία στα Τέμπη, την ώρα που ο εντολέας του παραμένει νοσηλευόμενος στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.

Ο δικηγόρος Γιώργος Μπαρτζώκης, μιλώντας στο Newsbomb.gr, τόνισε πως ο πελάτης του είναι στο γενικό νοσοκομείο Λάρισας ενώ υποστηρίζει πως θα πρέπει να υπάρξει κατηγορητήριο και για ενδεχόμενο δόλο σε απόπειρα ανθρωποκτονίας, καθώς ο σταθμάρχης, που πήρε προθεσμία για την απολογία του, φαίνεται πως παραδέχθηκε το λάθος του.

«Καταθέσαμε σήμερα πρώτη δήλωση παράστασης για τη στήριξη κατηγορίας όπως ονομάζεται με βάση το άρθρο 67 του κώδικα ποινικής δικονομίας προκειμένου να είμαστε σε όλες τις διαδικασίες προανακρίσεως, ανακρίσεως και το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λάρισας που θα γίνει όταν έχει οριστικοποιηθεί όλη η δικογραφία», είπε ο κ. Μπαρτζώκης στο Newsbomb.gr.

«Εμείς κατηγορούμε τον σταθμάρχη και τους υπαίτιους που βάζουμε μέσα σε αυτούς και τον κλειδούχο που δεν διαπίστωσε το λάθος του σταθμάρχη αλλά και των τεσσάρων εταιρειών που συσχετίζονται με την μεταφορά του κοινού. Για επικίνδυνη σωματική βλάβη, για διατάραξη των συγκοινωνιών και βάζουμε και μία άλλη παράμετρο της απόπειρας ανθρωποκτονίας γιατί κόντεψε να πεθάνει ο πελάτης μου με ενδεχόμενο δόλο δηλαδή ότι γνώριζαν πως μπορεί με το να μην γυρίσει το κλειδί όπως ομολόγησε ο σταθμάρχης, θα επέφερε σύγκρουση και ενδεχομένως τον θάνατο. Άρα μιλάμε για πολύ βαρύτερη ποινή», πρόσθεσε ο δικηγόρος του 42χρονου.

Τα συνεργεία που επιχειρούν στο σημείο.Newsbomb.gr / Χάρης Γκίκας

«Ο πελάτης μου βρίσκεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας και συγκεκριμένα στην ορθοπεδική κλινική. Τον παρακολουθούν οι γιατροί. Είναι στεναχωρημένος γιατί σκοτώθηκαν 2 κοπέλες που ήταν δίπλα του. Βρίσκεται στο ίδιο δωμάτιο με άλλους τρεις τραυματίες», συμπλήρωσε.

«Στη διαδικασία της ανακρίσεως μετά θα υποβάλουμε ενδεχομένως κάποια στοιχεία της υποθέσεως για να κριθεί ότι είναι βαρύτερο το κακούργημα, είναι απόπειρα ανθρωποκτονίας», υπογράμμισε κλείνοντας στο Newsbomb.gr.

Η δυσκολία ταυτοποίησης DNA στις απανθρακωμένες σορούς

Δύσκολη είναι η διαδικασία της ταυτοποίησης των θυμάτων της τραγωδίας στα Τέμπη καθώς θα χρειαστεί να γίνει ταυτοποίηση μέσω DNA, αν δεν υπάρχει κάποιο στοιχείο που θα οδηγήσει με βεβαιότητα στην αναγνώριση.

Η διαδικασία θα είναι μακρά, καθώς κάποιες από τις σορούς που βρίσκονται στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, είναι σε κακή κατάσταση, ενώ κάποιες είναι απανθρακωμένες.

Υπενθυμίζεται πως όλες οι σοροί ταυτοποιούνται με τη μέθοδο DNA. Για τη διαδικασία βιολογικής ταυτοποίησης έχουν ληφθεί δείγματα DNA από τις σορούς και δείγματα από συγγενείς των επιβατών, καθώς και δείγματα από ανθρώπινα μέλη. Η διαδικασία γίνεται από τα ειδικά εγκληματολογικά εργαστήρια της Αστυνομίας, κατά προτεραιότητα- προκειμένου να ολοκληρωθεί αυτή η επώδυνη διαδικασία.

Μιλώντας στo Newsbomb.gr ο Δρ. Φιτσιάλος Γεώργιος Διευθύνων Σύμβουλος Εργαστηρίων DNAlogy περιέγραψε την διαδικασία ταυτοποίησης που εφαρμόζεται.

«Η διαδικασία δειγματοληψίας έχει δύο σκέλη: Α) Αν η σορός είναι ατόφια θα πάρουμε δέρμα και Β) αν η σορός είναι καμένη θα κοιτάξουμε να πάρουμε ότι μπορούμε να διασώσουμε. Σε εκείνες τις περιπτώσεις παίρνουμε οστά, ό,τι έχει απομείνει από οστά», ανέφερε αρχικά ο κ. Φιτσιάλος Γεώργιος στο Newsbomb.gr.

«Όσον αφορά τα συγκριτικά δείγματα θα πάρουμε σάλιο από τους συγγενείς. Συγγενείς μπορούν να είναι πρώτου βαθμού (σ.σ. γονείς και παιδιά του θανόντα) που είναι η εύκολη ταυτοποίηση, μπορούν να είναι και μακρινοί συγγενείς δευτέρου και τρίτου βαθμού. Σε αυτή τη περίπτωση η ταυτοποίηση είναι περίπλοκη καθώς χρειάζονται περισσότερα επιστημονικά εργαλεία για να κάνουμε την ταυτοποίηση. Χρειάζεται περεταίρω ανάλυση για στο γενετικό υλικό για να έχουμε παραπάνω γενετικά χαρακτηριστικά, περισσότερα στοιχεία του DNA για να γίνει η ταυτοποίηση», συμπλήρωσε.

«Αν το αρχικό βιολογικό υλικό είναι σε καλή ποιότητα δηλαδή είναι απλά μία σορός εκεί τα αποτελέσματα βγαίνουν πολύ γρήγορα, γιατί έχουμε καλή ποιότητα DNA και προχωράμε αμέσως στις ταυτοποιήσεις», πρόσθεσε και εξήγησε ότι στην περίπτωση που η σορός είναι απανθρακωμένη «τότε χρειάζονται αρκετές ημέρες, βδομάδες και πιο εξειδικευμένες τεχνικές για να καταφέρουμε να διαβάσουμε το DNA».

Σχετικές ειδήσεις

Τέμπη: Συγκλονίζουν οι ιστορίες των θυμάτων της τραγωδίας - «Δεν έλαβα ποτέ το μήνυμα, μαμά έφτασα»

Τέμπη: Οι δίδυμες που σκοτώθηκαν στη Λάρισα είχαν χάσει πέντε συγγενείς τους στην πυρκαγιά στο Μάτι

Τέμπη: Πώς αποκαλύφθηκε το ψέμα του σταθμάρχη για το κλειδί – Το βίντεο που έδωσε τη λύση

Σύγκρουση τρένων Τέμπη: Ακολουθούν το παράδειγμα των ξενοδόχων τα ταξί της Λάρισας -Δωρεάν μεταφορές

Δείτε όλο το Weekend Edition εδώ