ΕΛΛΑΔΑ

Θλίψη στην Πάτρα: Νεκρός σε τροχαίο 25χρονος πρωταθλητής στίβου

Θλίψη στην Πάτρα: Νεκρός σε τροχαίο 25χρονος πρωταθλητής στίβου

Πάτρα: Ο άτυχος 25χρονος βρήκε τραγικό θάνατο σε τροχαίο που σημειώθηκε στη μίνι περιμετρική αργά το βράδυ της Τετάρτης.

Όπως αναφέρει το tempo24.gr, το θανατηφόρο τροχαίο συνέβη στις 10.30 το βράδυ της Τετάρτης όταν το όχημα που οδηγούσε ο 25χρονος και κινείτο στην μίνι περιμετρική, στο ρεύμα προς Ταμπάχανα, εξετράπη της πορείας του στο ύψος του αρχαίου υδραγωγείου και χτύπησε στο διαχωριστικό διάζωμα.

Αποτέλεσμα ήταν λόγω της σφοδρότητας της σύγκρουσης να χάσει την ζωή του ο νεαρός οδηγός. Στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, αλλά ήταν πλέον αργά.

Για τον απεγκλωβισμό του οδηγού από τα συντρίμμια χρειάστηκε η παρέμβαση της Πυροσβεστικής που έφθασε στο σημείο με τρία οχήματα και 8 άνδρες.

Ο νεκρός του τροχαίου είναι ο πρωταθλητής στίβου Ντένις Γκιούρα αθλητής στην ομάδα του Εσπερου από το 2004, με σημαντικές διακρίσεις υπήρξε νικητής τα τελευταία χρόνια στα Run Greece Πατρας.

Η αγάπη του για τον αθλητισμό ήταν μεγάλη όπως φαίνεται από ανάρτησή του το 2020 όταν έγραφε «με όπλα τα πόδια και την δίψα για επιτυχίες που δεν αδειάζουν ποτέ από σφαίρες...». Το προφίλ του στο Facebook είναι, εξάλλου, γεμάτο από φωτογραφίες από τη συμετοχή του σε αγώνες και προπονήσεις.

Οι συγγενείς, οι φίλοι, ο προπονητής του αλλά και η τοπική κοινωνία είναι συντετριμμένοι από τον ξαφνικό χαμό του.

Το δεύτερο θανατηφόρο τροχαίο σε 48 ώρες

Υπενθυμίζεται ότι πριν από δύο ημέρες η Πάτρα θρήνησε έναν ακόμη νεαρό, ο οποίος έχασε τη ζωή του όταν η μοτοσικλέτα του έπεσε σε κολώνα.

Όπως αναφέρει το pelop.gr, το τροχαίο σημειώθηκε την ώρα που ο 27χρονος Γιώργος Μασούρας επέστρεφε στο σπίτι του μετά από βάρδια στην εργασία του.

Για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο η μοτοσικλέτα του Γιώργου Μασούρα εξετράπη της πορείας της ενώ βρισκόταν επί της οδού Κορίνθου και καρφώθηκε σε κολώνα, με αποτέλεσμα ο 27χρονος να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι και λίγη ώρα αργότερα να αφήσει την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» στο οποίο διακομίστηκε.

Ο 27χρονος Γιώργος Μασούρας ήταν αδελφός του πρώην ποδοσφαιριστή της Παναχαϊκής και του Ηρακλή Θεσσαλονικής, Νίκου Μασούρα, και του τωρινού φυσικοθεραπευτή της ομάδας του Απόλλωνα, που παλαιότερα αγωνιστηκε στην ομάδα μπάσκετ της Παναχαικης, Αγγελου Μασούρα.

Διαβάστε επίσης:

Τέμπη: Παραμένει στη ΜΕΘ ο 20χρονος Γεράσιμος - Δίνει μεγάλη μάχη για τη ζωή του

«Ανακυκλώνω - Aλλάζω Θερμοσίφωνα»: Ξεκινά το πρόγραμμα - Οι δικαιούχοι, τα ποσά και οι προϋποθέσεις

Τραγωδία στις Σέρρες: Νεκρός 42χρονος σε τροχαίο