ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στην Καλλιθέα: Πώς ο 32χρονος παρέσυρε και σκότωσε τη 12χρονη με το αυτοκίνητό του (φωτο)

Τραγωδία στην Καλλιθέα: Πώς ο 32χρονος παρέσυρε και σκότωσε τη 12χρονη με το αυτοκίνητό του (φωτο)
epoxeschannel.blogspot.com

Τροχαίο Καλλιθέα: Ο 32χρονος οδηγός του αυτοκινήτου συνελήφθη - Για την 12χρονη που βρήκε τραγικό θάνατο παραγγέλθηκε νεκροψία - νεκροτομή.

Ένας 32χρονος άνδρας με το αυτοκίνητό του παρέσυρε, στις 14.30 το μεσημέρι της Δευτέρας (08/05), νεαρό κορίτσι στη συμβολή των οδών Θησέως και Σπάρτης, και συγκεκριμένα, στο ύψος του Οίκου Τυφλών στην Καλλιθέα.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι η άτυχη κοπέλα παρασύρθηκε όταν προσπάθησε να περάσει απέναντι προκειμένου να προλάβει το λεωφορείο. Μετά το χτύπημα ήταν αιμόφυρτη και δεν είχε τις αισθήσεις της. Η 12χρονη μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας με βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση.

Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, επί μία ώρα, τελικά το 12χρονο κορίτσι υπέκυψε.

neakallithea.gr

Ο οδηγός προσπάθησε να την αποφύγει

Ο οδηγός στην προσπάθεια του να αποφύγει την 12χρονη μαθήτρια «σφηνώθηκε» στην πόρτα του κτιρίου του Οίκου Τυφλών και χρειάστηκε η παρέμβαση της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό του, σύμφωνα με το neakallithea.gr.

neakallithea.gr

Ο 32χρονος οδηγός του αυτοκινήτου συνελήφθη.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι, από τον άνδρα λήφθηκε αίμα και ούρα για ανίχνευση οινοπνεύματος, φαρμάκων ή τοξικών ουσιών, ενώ για την 12χρονη που βρήκε τραγικό θάνατο παραγγέλθηκε νεκροψία- νεκροτομή.

epoxeschannel.blogspot.com

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Καλλιθέας ερευνούν τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το τροχαίο.

Σχετικές ειδήσεις