ΕΛΛΑΔΑ

Κοζάνη: Ζητά αναβολή στη δίκη για να δώσει πανελλήνιες ο μανιακός που χτύπησε με τσεκούρι ανθρώπους

Κοζάνη: Ζητά αναβολή στη δίκη για να δώσει πανελλήνιες ο μανιακός που χτύπησε με τσεκούρι ανθρώπους
eurokinissi

Όταν ο 48χρονος αποχώρησε από Μικτό Ορκωτό Εφετείο Δυτικής Μακεδονίας, στην Κοζάνη αποδοκιμάστηκε από εργαζόμενους της ΔΟΥ Κοζάνης και συγγενικά τους πρόσωπα.

Αναβλήθηκε σήμερα, 1 Ιουνίου 2023η σημερινή εκδίκαση της υπόθεσης στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Δυτικής Μακεδονίας, της δολοφονικής επίθεσης με το τσεκούρι στην ΔΟΥ Κοζάνης το 2020, που συγκλόνισε το πανελλήνιο. Ο λόγος; Το αίτημα αναβολής που έκανε για να εξεταστεί στις πανελλήνιες εξετάσεις ο 48χρονος.

Ο 48χρονος, χωρίς να έχει δικηγόρο, ισχυρίστηκε πως δε γνώριζε τα έγγραφα της δικογραφίας αναφέροντας, δε, πως τα πρακτικά είναι κατασκευασμένα και ότι θέλει να συμμετέχει στις πανελλήνιες εξετάσεις.

Όταν ο 48χρονος αποχώρησε από Μικτό Ορκωτό Εφετείο Δυτικής Μακεδονίας, στην Κοζάνη αποδοκιμάστηκε από εργαζόμενους της ΔΟΥ Κοζάνης και συγγενικά τους πρόσωπα.

Υπενθυμίζεται ότι ο δράστης το καλοκαίρι του 2020 εισέβαλε στη ΔΟΥ Κοζάνης και τραυμάτισε τέσσερις ανθρώπους, ένας εκ των οποίων έχασε τη ζωή του μετά από πολύμηνη νοσηλεία σε ΜΕΘ νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης.

Σχετικές ειδήσεις