ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά Μαγνησία: Σε πλήρη εξέλιξη εκκένωση πολιτών από το λιμάνι της Νέας Αγχιάλου   

Φωτιά Μαγνησία: Σε πλήρη εξέλιξη εκκένωση πολιτών από το λιμάνι της Νέας Αγχιάλου   

Μαγνησία: Σκάφος του λιμενικού συντονίζει τις προσπάθειες απομάκρυνσης πολιτών από το λιμάνι της Νέας Αγχιάλου προς το λιμεναρχείο του Βόλου, εξαιτίας της πυρκαγιάς που έχει περικυκλώσει την περιοχή.

Οι κάτοικοι της Νέας Αγχιάλου, είτε έφευγαν οδικώς προς Βόλο, είτε με σκάφη ιδιωτών και διασωστών που ειδοποίησαν στελέχη του Λιμενικού. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά πλησιάζει απειλητικά το λιμάνι της περιοχής, ενώ ο φόβος των πολιτών εντείνεται από τις απανωτές εκρήξεις που ακούγονται από τον χώρο αποθήκης της 111 Πτέρυγας Μάχης της Πολεμικής Αεροπορίας.

Στελέχη του λιμενικού έχουν αναλάβει την επιβίβαση των πολιτών στα σκάφη ιδιωτών, τα οποία αυτή την ώρα έχουν συγκεντρωθεί στο λιμάνι. Οι πολίτες μεταφέρονται στο λιμεναρχείο του Βόλου για καταμέτρηση και εν συνεχεία στο Εκθεσιακό Κέντρο του Βόλου. Τρία περιπολικά σκάφη του λιμενικού, δύο ρυμουλκά και 22 ιδιωτικά σκάφη, έχουν μεταφέρει ήδη 30 άτομα από τη Νέα Αγχίαλο στον Βόλο, με το λιμενικό να βρίσκεται σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από την επιχείρηση εκκένωσης πολιτών στην gallery που ακολουθεί:

Διαβάστε επίσης:

Κρήτη: Μαμά και κόρη κινδύνευσαν να πνιγούν – Διπλή διάσωση από ναυαγοσώστη

Νέα απάτη στο Ηράκλειο: Αναζητούσε αυτοκίνητο, έχασε 4000 ευρώ

Το τραγούδι με το οποίο αποχαιρετούν για πάντα τους Ικάρους στον ουρανό