ΕΛΛΑΔΑ

Μαρτυρία – σοκ του οδηγού ταξί που πυροβόλησαν στη Συγγρού: «Με χτύπησαν χωρίς να φταίω»

Μαρτυρία – σοκ του οδηγού ταξί που πυροβόλησαν στη Συγγρού: «Με χτύπησαν χωρίς να φταίω»
EUROKINISSI.

Ο οδηγός ταξί που δέχθηκε πυροβολισμούς έξω από νυχτερινό κέντρο, δηλώνει άγνοια για την ταυτότητα των δραστών.

Τα ξημερώματα του Σαββάτου, οδηγός ταξί βρισκόταν έξω από νυχτερινό κλαμπ στη Λεωφόρο Συγγρού, όταν ξαφνικά δύο άτομα που επέβαιναν σε μοτοσυκλέτα «άνοιξαν» πυρ εναντίον του, με αποτέλεσμα να τραυματισθεί στο πόδι.

Ο επαγγελματίας οδηγός υποστήριξε ότι ακόμη δεν έχει καταλάβει τον λόγο για τον οποίο δύο άγνωστοι σε αυτόν άνδρες τον πυροβόλησαν και δήλωσε άγνοια για τους λόγους της επίθεσης, μιλώντας στο STAR.

«Βλέπω μία μηχανή να έρχεται. Μπαμ, μπαμ και με πυροβολεί. Πέφτω κάτω… Πάγωσα τελείως. Μου έχει κάνει ζημιά στο πόδι. Έχω φάει μία σφαίρα στον μηρό. Μου έχει σπάσει το κόκκαλο και πρέπει να κάνω χειρουργείο. Θέλει αποκατάσταση δύο – τρεις μήνες», τόνισε αρχικά ο οδηγός ταξί.

«Έγινε μία φασαρία κάποια στιγμή εκεί πέρα. Απ’ έξω είχαν μαζευτεί. Κάποιοι έπαιζαν ξύλο, δεν κατάλαβα τι και πώς. Εγώ πήρα μία δουλειά, έφυγα. Πήγα την κούρσα μου και ξαναγύρισα. Με πυροβόλησαν χωρίς να φταίω. Μπήκαν κάποιοι άλλοι στη μέση και με μπέρδεψαν με κάποιον άλλον;», προσέθεσε.

Τα στοιχεία που εξετάζει η Ελληνική Αστυνομία

Οι δράστες αναζητούνται από τις Αρχές, ενώ, δεν έχει γίνει κάποια σύλληψη, μέχρι στιγμής. Εξετάζεται αν η ένοπλη επίθεση εις βάρος του 29χρονου οδηγού ταξί να προέρχεται από άτομα –πιθανόν αλλοδαπούς από το πρώην ανατολικό μπλοκ– που έχουν συσχετισθεί και με το κύκλωμα σωματεμπορίας που εξάρθρωσε η αστυνομία στις αρχές Ιουλίου, σύμφωνα με πληροφορίες του δημοσιογράφου των εφημερίδων «Νέα» και «Βήμα», Βασίλη Λαμπρόπουλου.

Μάλιστα, είναι πιθανό το σενάριο ο οδηγός ταξί να έχει δεχθεί τα πυρά από λάθος του δράστη ο οποίος τον συνέδεσε εσφαλμένα με επεισόδιο που είχε προκληθεί λίγο νωρίτερα σε γειτονικό νυκτερινό κέντρο.

Σχετικές ειδήσεις