ΕΛΛΑΔΑ

Κακοκαιρία Daniel: Δεκάδες οι εγκλωβισμένοι στον Παλαμά Καρδίτσας – «Βλέπουμε νεκρούς να επιπλέουν»

Κακοκαιρία Daniel: Δεκάδες οι εγκλωβισμένοι στον Παλαμά Καρδίτσας – «Βλέπουμε νεκρούς να επιπλέουν»
EUROKINISSI.

Η κακοκαιρία Daniel έχει προκαλέσει ανυπολόγιστες καταστροφές στον Παλαμά της Καρδίτσας. Η σοκαριστική μαρτυρία για μία νεκρή γυναίκα και η κραυγή αγωνίας εγκλωβισμένων πολιτών.

Η χώρα μετρά τις πληγές της, από τη «σαρωτική» επέλαση της κακοκαιρίας Daniel. Στον Παλαμά Καρδίτσας καταγράφονται εικόνες Αποκάλυψης, με το χωριό να έχει κυριολεκτικά βυθιστεί στο νερό. Ίσα που αχνοφαίνονται οι σκεπές των σπιτιών.

Οι ώρες είναι δραματικές, οι απεγκλωβισμοί συνεχίζονται, αλλά υπάρχει φόβος για νεκρούς, καθώς υπάρχουν φόβοι για το τι θα αποκαλυφθεί μόλις πέσει η στάθμη του νερού.

Μερικά λεπτά νωρίτερα, μία σοκαριστική μαρτυρία κατοίκου του Παλαμά Καρδίτσας για τη φονική καταστροφή που προκάλεσε η κακοκαιρία Daniel είδε το «φως» της δημοσιότητας. Ο Γιάννης Χατζής ανέφερε ότι κοντά του βρισκόταν μία ηλικιωμένη γυναίκα, η οποία επέπλεε νεκρή στο νερό.

«Εδώ δίπλα, μία γιαγιά επιπλέει στο νερό δίπλα στην κουζίνα, είναι πνιγμένη», ανέφερε. «Έχουμε ενημερώσει και μας είπαν ότι πρώτα θα πάρουν τους ζωντανούς και μετά τους νεκρούς. Είναι και άλλοι ηλικιωμένοι εδώ, που έμεναν μόνοι τους. Ήταν μωράκια που έπρεπε να σωθούν πρώτα. Η γιαγιά δεν πρόλαβε, πνίγηκε», προσέθεσε.

Κακοκαιρία Daniel: Συγκλονιστικά πλάνα από drone από τον πλημμυρισμένο Παλαμά Καρδίτσας

Συγκλονιστικά είναι τα πλάνα από drone στον –πλημμυρισμένο από την κακοκαιρία Daniel– Παλαμά Καρδίτσας. Την ώρα που γίνονται τεράστιες προσπάθειες απεγκλωβισμού πολιτών από χωριά της Καρδίτσας, το βίντεο που φέρνει στη δημοσιότητα ο ΣΚΑΪ κόβει πραγματικά την ανάσα.

Όπως μπορείτε να δείτε, ο Παλαμάς Καρδίτσας έχει βυθιστεί και ίσα που αχνοφαίνονται οι σκεπές των σπιτιών τους. Οι ώρες είναι δραματικές, οι απεγκλωβισμοί συνεχίζονται αλλά υπάρχει φόβος για νεκρούς, καθώς υπάρχουν φόβοι για το τι θα αποκαλυφθεί μόλις πέσει η στάθμη του νερού.

Σχετικές ειδήσεις