ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο στο Κιλκίς: Βαριά τραυματισμένος ο τέταρτος επιβάτης του ΙΧ - Πάνω από 20 τραυματίες

Τροχαίο στο Κιλκίς: Βαριά τραυματισμένος ο τέταρτος επιβάτης του ΙΧ - Πάνω από 20 τραυματίες
Eidisis.gr

Περίπου 25 άτομα τραυματίστηκαν από τη σφοδρή σύγκρουση λεωφορείου με ΙΧ στην ΠΑΘΕ με τα σοβαρά περιστατικά να διακομίζονται σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης και τα πιο ελαφρά στο νοσοκομείο Κιλκίς 

Τρεις νεκροί και τουλάχιστον 20 τραυματίες είναι ο απολογισμός του τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής στο 521ο χιλιόμετρο της Εθνικής οδού Αθηνών - Θεσσαλονίκης, στο ύψος του Πολυκάστρου Κιλκίς, όταν συγκρούστηκαν μετωπικά τουριστικό λεωφορείο με ΙΧ όχημα.

Στο ΙΧ επέβαιναν τέσσερις άνθρωποι, εκ των οποίων οι τρεις ανασύρθηκαν νεκροί, ενώ στο λεωφορείο, το οποίο είχε σέρβικες πινακίδες, επέβαιναν σχεδόν 80 άτομα, με τα 25 να έχουν τραυματιστεί. Τα σοβαρά περιστατικά διακομίστηκαν σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης και τα πιο ελαφρά στο νοσοκομείο Κιλκίς.

Σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία, στο αυτοκίνητο, με το οποίο συγκρούστηκε το διώροφο σέρβικο λεωφορείο επέβαιναν τέσσερα άτομα μεγάλης ηλικίας, ενώ μέσα σε αυτό βρέθηκαν είδη ψαρέματος. Οι τρεις επιβάτες έχασαν τη ζωή τους ενώ ο τέταρτος έχει διακομιστεί σε νοσοκομείο βαριά τραυματισμένος.

Το λεωφορείο έπεσε σε παρακείμενο χωράφι, ενώ μετά τη σύγκρουση το ΙΧ έμεινε πάνω στην άσφαλτο και άλλο διερχόμενο ΙΧ, στο οποίο επέβαινε μία γυναίκα με το παιδί της, έπεσε πάνω του, χωρίς όμως να υπάρξει τραυματισμός, σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα.

Η μεταφορά των επιβατών του τουριστικού λεωφορείου έγινε με οχήματα του ΚΤΕΛ Κιλκίς.

Σχετικές ειδήσεις