ΕΛΛΑΔΑ

Άρτα: «Πάρε την Αστυνομία να έρθει να με πάρει» - Τα πρώτα λόγια μετά τη δολοφονία του πατέρα του

Άρτα: «Πάρε την Αστυνομία να έρθει να με πάρει» - Τα πρώτα λόγια μετά τη δολοφονία του πατέρα του

Άρτα: Τι δήλωσε ο βοσκός που εντόπισε τον 38χρονο μετά τη δολοφονία του 66χρονου πατέρα του.

Νέες αποκαλύψεις για το στυγερό έγκλημα στην Άρτα, όπου ο 38χρονος δολοφόνησε τον 66χρονο πατέρα του.

Μιλώντας στον ALPHA, o βοσκός που εντόπισε τον 38χρονο άνδρα, ο οποίος αγνοούνταν για έξι ημέρες, ανέφερε πως ο άνδρας φαινόταν εξαντλημένος αλλά σε καμία περίπτωση δεν φαινόταν να έχει διαπράξει έγκλημα.

«Του είπαν σήκω φύγε να πάρουμε την Αστυνομία και είπε πάρτε την αστυνομία να έρθει να με πάρει. Πήραμε την αστυνομία. Έχουμε μια περιοχή συρματοπλεγμένη, για να μην μπαίνουν τα ζώα. Εκεί τον βρήκαμε. Μας είπε ότι διψάει και πεινάει, ήταν με το κεφάλι κρεμασμένο. Μας είπε η αστυνομία να τον παρακολουθούμε μη φύγει μέχρι να έρθει. Ήταν ήρεμος, δεν φαινόταν για φονιάς. Εκεί που είναι το μαντρί είναι δύσβατο το μέρος, δεν ξέρω πως βρέθηκαν εκεί», ανέφερε ο βοσκός στον ALPHA.

Η ανατριχιαστική αποκάλυψη του εγκλήματος

Το θρίλερ της εξαφάνισης πατέρα και γιου έληξε το μεσημέρι της Τρίτης όταν ο 38χρονος γιος εντοπίστηκε καλά στην υγεία του, στην περιοχή Σεργούλα, μέσα σε ένα μαντρί της Φωκίδας. Ο 38χρονος βρέθηκε μακριά από το αυτοκίνητο σε άθλια ψυχολογική κατάσταση. Έδειχνε να τα έχει χαμένα, ήταν ταλαιπωρημένος, αλλά καλά στην υγεία του.

Ωστόσο, τα χαμόγελα για τον εντοπισμό του 38χρονου «πάγωσαν» μερικά λεπτά αργότερα καθώς ο πατέρας του βρέθηκε νεκρός λίγα μέτρα πιο μακριά.

Σημειώνεται ότι ο 38χρονος φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Η σορός του άτυχου 66χρονου βρέθηκε σε άθλια κατάσταση και σε μικρή απόσταση από το μαντρί, όπου εντοπίστηκε σώος ο 38χρονος. Αξίζει να σημειωθεί ότι η σορός του 66χρονου έφερε τραύμα από πέτρα αλλά και δαγκωματιές από ζώα.

Οι αστυνομικοί πήγαν τον 38χρονο στο σημείο όπου εντόπισαν την σορό του πατέρα και ρώτησαν τον άνδρα να διευκρινίσει τι συνέβη. Τότε ο 38χρονος φέρεται να τους είπε ότι ο πατέρας του προσπάθησε να τον σκοτώσει με τον ίδιο να αντιδράει και να τον χτυπά με πέτρα στο κεφάλι.

Το χρονικό

Από το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης αγνοούνταν πατέρας και γιος από την Άρτα. Τότε είχαν την τελευταία επικοινωνία με την οικογένειά τους. Από την ώρα εκείνη τα ίχνη τους είχαν χαθεί και η μέχρι στιγμής έρευνα από τις αρχές έχει αποβεί άκαρπη.

Ο 66χρονος από περιοχή της Άρτας είχε ξεκινήσει από το σπίτι του με προορισμό την Λαμία. Εκεί παρέλαβε τον 38χρονο γιο του ο οποίος είχε πάρει εξιτήριο στο το νοσοκομείο της πόλης όπου νοσηλευόταν μετά από τροχαίο ατύχημα.

Επιστρέφοντας προς την Άρτα είχαν τηλεφωνική επικοινωνία με τους δικούς τους αναφέροντας ότι βρίσκονται στη διαδρομή. Αυτή ήταν και η τελευταία επικοινωνία που υπήρξε.

Έκτοτε τα ίχνη τους χάθηκαν και ουδέποτε απάντησαν στα κινητά τους τηλέφωνα.

Σχετικές ειδήσεις