ΕΛΛΑΔΑ

Θα ανατίναζαν ολόκληρο χωριό: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τη δράση της συμμορίας του τράπερ

Θα ανατίναζαν ολόκληρο χωριό: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τη δράση της συμμορίας του τράπερ

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τη δράση της συμμορίας, μέλος της οποία φέρεται πως είναι και γνωστός τράπερ.

Η συμμορία ήταν έτοιμη να ρισκάρει τα πάντα και ακόμα και να ανατινάξει ένα ολόκληρο χωριό όπως προκύπτει από έναν νέο βίντεο ντοκουμέντο που αποκαλύπτει ο Alpha.

Στο βίντεο από το χτύπημα της συμμορίας στα Ψαχνά Ευβοίας οι δράστες τοποθέτησαν εκρηκτικό μηχανισμό σε ATM που ήταν σε πρόσοψη πρατήριου υγρών καυσίμων. Όπως φαίνεται στο βίντεο από το χτύπημα της συμμορίας, διακρίνονται τα μέλη της, να βάζουν τον εκρηκτικό μηχανισμό και να απομακρύνονται. Όταν αυτός εκρήγνυται φαίνεται ότι ξαναγυρίζουν πίσω.

Εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ τα κέρδη τους

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο Διευθυντής της Ασφάλειας Αττικής, Ιωάννης Σκούρας «Από τις έως τώρα έρευνες έχουν εξιχνιαστεί 10 περιπτώσεις εκρήξεων σε ATM σε Εύβοια, Βοιωτία, Μεσσηνία, Ηλεία, Αχαΐα, Πρέβεζα και Αιτωλοακαρνανία, καθώς και επτά κλοπές οχημάτων ενώ, το παράνομο, οικονομικό όφελος της οργάνωσης υπολογίζεται στο ποσό των 710.000 ευρώ».

«Όταν βρεθώ ενώπιον της Δικαιοσύνης, θα αποδεχθώ ό,τι πραγματικά έχω κάνει»

Ο τράπερ, σε δήλωσή του στον Alpha, ζήτησε συγγνώμη και υπογράμμισε πως «αυτές οι συμπεριφορές δεν πρέπει να συνδέονται με τη μουσική μου και να αποτελούν πρότυπο για κανέναν».

«Στη ζωή μου έχω μάθει να αναγνωρίζω το λάθος και να το πληρώνω. Θα είμαι και αυτήν τη φορά ειλικρινής όταν βρεθώ ενώπιον της ελληνικής δικαιοσύνης και θα αποδεχθώ ό,τι πραγματικά έχω κάνει.

Ξέρω ότι έχω απογοητεύσει πολλούς ανθρώπους με την εκ νέου εμπλοκή μου και ζητώ συγγνώμη. Σε καμία περίπτωση αυτές οι συμπεριφορές δεν πρέπει να συνδέονται με τη μουσική μου και να αποτελούν πρότυπο για κανέναν».

Διαβάστε επίσης:

Θρίλερ με νεαρή γυναίκα: Εντοπίστηκε αναίσθητη και ημίγυμνη μεσα σε ταξί

Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη: Νεαρή βρέθηκε νεκρή στην άκρη του δρόμου

Θεσσαλονίκη: Εκβίαζαν 44χρονο γιατί δεν τους έδινε τα χρήματα που τους όφειλε