ΕΛΛΑΔΑ

Γκάζι: Για ένα «ε, μας έβρεξες» πυροβόλησε τους νεαρούς από την Κρήτη ο πιστολέρο

Γκάζι: Για ένα «ε, μας έβρεξες» πυροβόλησε τους νεαρούς από την Κρήτη ο πιστολέρο
Χάρης Γκίκας / NEWSBOMB.GR.

Παλιός «γνώριμος» της ΕΛΑΣ είναι ο Αλβανός πιστολέρο, που «άνοιξε» πυρ νωρίς το πρωί του Σαββάτου κατά παρέας νεαρών, έξω από γνωστό κλαμπ στο Γκάζι.

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για τους πυροβολισμούς στο Γκάζι, νωρίς το πρωί του Σαββάτου 16 Δεκεμβρίου, έξω από γνωστό νυχτερινό μαγαζί, που είχαν ως αποτέλεσμα των τραυματισμό τριών νεαρών ανδρών με καταγωγή από την Κρήτη.

Οι νεαροί φέρεται να είχαν και μία πρώτη επικοινωνία με τους αστυνομικούς και όπως προκύπτει, δέχθηκαν την επίθεση για πραγματικά ασήμαντη αφορμή. Συγκεκριμένα, τούς είπαν πως δεν γνωρίζουν τους δράστες, δεν είχαν κάποιο προηγούμενο μαζί τους και εκείνη την ώρα βρίσκονταν στην περιοχή για ένα τελευταίο ποτό «για να περάσει η ώρα», όπως είπαν, μέχρι να πάνε στο αεροδρόμιο, από όπου θα ταξίδευαν για να επιστρέψουν στην Κρήτη, σύμφωνα με ρεπορτάζ του STAR.

Το τζιπ πέρασε από το σημείο και φέρεται να τους έβρεξε. Ένα από τα παιδιά φώναξε «ε, μας έβρεξες» κι εκείνοι σταμάτησαν, ξυλοκόπησαν την παρέα και έβγαλαν όπλα, ρίχνοντας στο κεφάλι.

«Αν έκανα δύο βήματα, θα πυροβολούσαν και εμάς» – Συγκλονίζει μέλος της παρέας

«Ήθελε να σκοτώσει, ούτε καν έπαιξε δηλαδή, να τραυματίσει, να παίξει έστω στο πόδι. Πήγε στο κεφάλι κατευθείαν. Οποιοσδήποτε θα μπορούσε να ήταν εκεί, είναι θαύμα που ζουν τα παιδιά. Όπως τους είδα (σ.σ. τους δύο δράστες) και άκουσα τον έναν να μιλάει, δεν ήταν Έλληνας. Αν έκανα δύο βήματα, θα πυροβολούσαν και εμάς», ανέφερε μέλος της παρέας νεαρών από την Κρήτη, μεταξύ άλλων, μιλώντας στο STAR.

Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή των πυροβολισμών

Το βίντεο καταγράφει τις δραματικές στιγμές των πυροβολισμών. Στο βίντεο ακούγονται καθαρά 4 πυροβολισμοί όσοι και οι κάλυκες που εντόπισαν οι αστυνομικοί στο σημείο που σημειώθηκε το περιστατικό.

Στο βίντεο ακούγονται οι πυροβολισμοί αλλά και οι τις φωνές κάποιων φίλων της παρέας που φωνάζουν «τον σκότωσες, τον σκότωσες» και αμέσως μετά «βοήθεια, βοήθεια, ασθενοφόρο».

Στο νέο βίντεο φαίνεται και το όχημα των δραστών της αιματηρής επίθεσης το οποίο συνεχίζουν να αναζητούν οι αστυνομικοί.

Οι αρχές εκτιμούν ότι το όχημα έχει νοικιαστεί με τη μέθοδο του leasing από συγκεκριμένη εταιρεία.

Οι αστυνομικοί έχουν στην κατοχή τους και άλλα βίντεο όπου φαίνεται το τζιπ μέχρι και την Ιερά Οδό και πλέον προσπαθούν να ταυτοποιήοσυν ότι οι πινακίδε δεν είναι πλαστές και δεν παραπέμπουν σε κάποιο άλλο παρόμοιο αυτοκίνητο. Η ταυτότητα των δραστών είναι γνωστή στις Αρχές. Πρόκειται για Αλβανούς υπήκοοους και μπράβους της νύχτας.

Μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha, οι δράστες φέρεται πως ήταν για ώρα πριν στο σημείο καθώς φέρεται να έκαναν πολλές φορές γύρες στην περιοχή έξω από συγκεκριμένα μαγαζιά.

Δείτε το νέο βίντεο ντοκουμέντο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha:

Εκείνο που ανησυχεί πάντως την ΕΛ.ΑΣ. είναι ότι έχουν περάσει αρκετές ώρες από τη στιγμή της επίθεσης και αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο να έχουν διαφύγει οι δράστες στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Αλβανία.

Νωρίτερα, σήμερα, τον γύρο του διαδικτύου έκανε ένα βίντεο ντοκουμέντο από το αιματηρό επεισόδιο έξω από το νυχτερινό κέντρο στο Γκάζι, στο οποίο αποτυπώνεται καρέ καρέ η στιγμή που ο πιστολέρο βγάζει το όπλο και πυροβολεί εν ψυχρώ τέσσερις φορές τους τρεις Κρητικούς.

Δείτε το βίντεο με τους πυροβολισμούς που αποκαλύφθηκε νωρίτερα σήμερα:

Σχετικές ειδήσεις