ΕΛΛΑΔΑ

Γκάζι: Εκτός χειρουργείου ο 34χρονος τραυματίας - Αφαιρέθηκε η σφαίρα από το κεφάλι του

Γκάζι: Εκτός χειρουργείου ο 34χρονος τραυματίας - Αφαιρέθηκε η σφαίρα από το κεφάλι του

Ξέσπασαν σε κλάματα οι γονείς του 34χρονου που τραυματίστηκε από τις σφαίρες του κακοποιού στο Γκάζι.

Θετική εξέλιξη για την πορεία της υγείας του 34χρονου τραυματίστηκε από το τους πυροβολισμούς που έπεσαν στο Γκάζι, τα ξημερώματα του Σαββάτου κι ενώ βρισκόταν με την παρέα του από την Κρήτη.

Σύμφωνα με το Creta24, ολοκληρώθηκε το βράδυ της Δευτέρας η χειρουργική επέμβαση στην οποία υπεβλήθη και οι γιατροί που κατάφεραν να αφαιρέσουν την σφαίρα που ήταν σφηνωμένη στο κεφάλι του αισιοδοξούν. Συγκεκριμένα περιμένουν να περάσουν τα πρώτα εικοσιτετράωρα μετά την επέμβαση για να μπορέσουν να επανεκτιμήσουν την κατάσταση της υγείας του.

Στο άκουσμα της εξέλιξης συγκινητικές στιγμές εκτιλύχθηκαν στο νοσοκομείο Γεννηματάς με τους γονείς του 34χρονου να ξεσπούν σε κλάματα. Ο 34χρονος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για δεύτερη φορά μέσα σε τρεις ημέρες καθώς είχε χειρουργηθεί στο κεφάλι και το Σάββατο.

Υπενθυμίζεται πως εκτός από τον 34χρονο, από τους πυροβολισμούς του κακοποιού που επέβαινε στο ασημί τζιπ τραυματίστηκαν επίσης ο αδερφός του και ο 28χρονος φίλος τους.

Οι δύο άνδρες νοσηλεύονταν στην Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας του νοσοκομείο Γεννηματάς, απ΄όπου εξήλθαν σήμερα και μεταφέρθηκαν σε απλό θάλαμο.

Πατέρας τραυματιών: «Τους πυροβόλησαν σαν να έκαναν σκοποβολή - Κανένας καυγάς»

Όπως εξηγεί ο πατέρας των δύο αδερφών, η παρέα των γιων του περίμενε για ταξί όταν ξαφνικά ένα τζιπ πέρασε και στάθμευσε κοντά τους, με τον οδηγό να κατεβαίνει από το όχημα, να τραβάει το όπλο του και να πυροβολεί κατά των Κρητικών, τραυματίζοντάς τους.

«Τα παιδιά περιμέναν ταξί να τους πάρει και πέρασαν από εκεί, τους πυροβολήσαν στο κεφάλι. Είχανε περάσει πολύ ωραία γελάγανε απέξω, πέρασε ένα τζιπ, σταμάτησε κατέβηκε και τους πυροβόλησε στο κεφάλι. Καμία διένεξη κανένας καυγάς», σημείωσε ο πατέρας του 28χρονου και του 33χρονου από την Κρήτη μιλώντας στον Alpha.

«Κανένας δεν ενόχλησε κανέναν, ούτε είχαν ξανασυναντηθεί, όυτε τους είχαν ξαναδεί. Σταμάτησαν και τους πυροβόλησαν σαν να έκαναν σκοποβολή. Τα παιδιά μας είναι σοβαρά ήρθαν για το γάμο, διασκεδάσαν και θέλανε να φύγουνε», δήλωσε επίσης.

Όσο για τους κακοποιούς ένας εκ των οποίων βρίσκεται στα χέρια της ΕΛΑΣ, ενώ σε βάρος του άλλου έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης, ο πατέρας των τραυματιών είπε:

«Αυτούς τους πιάνουνε και τους βάζουν και τους βγάζουνε. Τους αλήτες που πιάνουν και τους βάζουν και τους φέρνει η Αστυνομία και πάτε στους δικαστές και τους αφήνουν και φεύγουν».

Όπως είπε και ένα μέλος από την παρέα των Κρητικών, δεν προηγήθηκε καυγάς: «Όχι καμία σχέση. Στον δρόμο ήμασταν όλοι. Αναίτια κατέβηκαν και μας πυροβόλησαν. Δεν συνέβη τίποτα».