ΔΕΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΑΛΛΑ ΔΥΟ!

ΕΛΛΑΔΑ

Έγκλημα στη Θεσσαλονίκη: Το DNA και το τραύμα «έδειξαν» τη δολοφονία

Έγκλημα στη Θεσσαλονίκη: Το DNA και το τραύμα «έδειξαν» τη δολοφονία

Δολοφονία 41χρονης εγκύου: Mε απανωτές μαχαιριές στο λαιμό μέσα σε ένα μπαούλο σε θαμνώδη περιοχή στη Χαλκιδική μεταξύ Τριγλίας και Γαλάτιστας εντοπίστηκε δολοφονημένη η 41χρονη Γεωργία η οποία ήταν έγκυος δύο μηνών και μητέρα ενός παιδιού 12 ετών.

Στην αποτρόπαια αυτή πράξη προχώρησε ο σύντροφος της ο οποίος εμφανιζόταν σε εκπομπές και δήθεν αγωνιούσε για την τύχη της ενώ συγχρόνως δήθεν βοηθούσε τις αρχές ώστε να βρουν κάποιο στοιχείο της εξαφανισμένης συντρόφου του. Σε αυτή την πράξη δεν προχώρησε μόνος του αλλά με τη βοήθεια ενός φίλου του, ο οποίος είναι σεσημασμένος.

Στην αποκάλυψη της δολοφονίας οδήγησε ένα βασικό στοιχείο. Το DNA του φίλου που εντοπίστηκε στο σπίτι μετά από εξονυχιστική έρευνα των αρχών. Οι αστυνομικοί τον κάλεσαν να καταθέσει, «έσπασε» και ομολόγησε τη δολοφονία ισχυριζόμενος ότι τη σκότωσε ο σύντροφός της, την τοποθέτησε σε ένα μπαούλο και επειδή εκείνος δεν οδηγεί, τον βοήθησε ώστε να τη μεταφέρουν στην απόμερη περιοχή.

Μάλιστα ο συγκεκριμένος υπέδειξε στους άνδρες του Ανθρωποκτονιών και το σημείο όπου είχαν πετάξει λες και πρόκειται για άψυχο αντικείμενο, το πτώμα της άτυχης μητέρας.

Μέχρι στιγμής το κίνητρο της δολοφονίας δεν έχει ξεκαθαριστεί με τον φίλο του συντρόφου να ισχυρίζεται ότι το κίνητρο ήταν οικονομικό την ίδια ώρα που οι αρχές έχουν πληροφορίες οι οποίες οδηγούν και σε προσωπικούς λόγους.

Ο σύντροφος της Γεωργίας δεν έχει ανοίξει ακόμα το στόμα του και υποστηρίζει ότι δεν έχει διαπράξει το έγκλημα ωστόσο τα στοιχεία που έχει η ασφάλεια στα χέρια της, το DNA στο σπίτι όπως και το αίμα που βρέθηκε στο χώρο, τα αποτυπώματα του φίλου αλλά και το βιντεοληπτικό υλικό φαίνεται να «δένουν» την υπόθεση. Επίσης πληροφορίες αναφέρουν ότι ο σύντροφος έχει και ένα τραύμα στο χέρι του, το οποίο δεν αποκλείεται να προκλήθηκε τα φρικιαστικά λεπτά που μαχαίρωνε τη γυναίκα.

Δεν δίστασαν να προχωρήσουν στην δολοφονία πάρα το γεγονός ότι ήξεραν πως η γυναίκα είναι έγκυος. Δεν δολοφόνησαν ένα άτομο αλλά δύο!

Σχετικές ειδήσεις