ΕΛΛΑΔΑ

Ηλεία: Ανασύρθηκε το αυτοκίνητο της άτυχης γυναίκας- Επιχειρούν και δύτες της 6ης ΕΜΑΚ

Ηλεία: Ανασύρθηκε το αυτοκίνητο της άτυχης γυναίκας- Επιχειρούν και δύτες της 6ης ΕΜΑΚ

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του οδηγού του οχήματος που παρασύρθηκε από χείμαρρο στην Ηλεία

Ανασύρθηκε το όχημα της άτυχης γυναίκας που παρασύρθηκε από χείμαρρο μαζί με τον σύντροφό της στο Πλουτοχώρι του δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων.

Η γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του συντρόφου της, ο οποίος και οδηγούσε το όχημα το βράδυ της Δευτέρας 15 Ιανουαρίου.

Το αμάξι εντοπίστηκε σε απόσταση 200 μέτρων περιπου από το σημείο που παρασύρθηκε, θαμμένο μέσα σε λάσπες και νερά. Στις έρευνες στις οποίες συμμετέχουν 43 πυροσβέστες με 12 οχήματα με ομάδες της 6ης ΕΜΑΚ και της 6ης ΕΜΟΔΕ συνδράμουν και δύτες.

Κατά τη διάρκεια της νύχτας, οι πυροσβέστες ερευνούσαν την περιοχή υπό αντίξοες συνθήκες, λόγω βροχόπτωσης, ώστε να εντοπίσουν το αυτοκίνητο με τους επιβαίνοντες, χωρίς αποτέλεσμα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το ζευγάρι φέρεται να επιχείρησε να διασχίσει το γεφύρι στην είσοδο του χωριού και παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά που έφτασαν το 1,5 μέτρο καλύπτωντάς το.

Αυτόπτης μάρτυρας μιλώντας στο ilialive.gr ανέφερε ότι γύρω στις 20:30 είδε το αυτοκίνητο να επιχειρεί να περάσει το γεφύρι και να παρασύρεται τελικά από το νερό. Ταυτόχρονα κινδύνεψε στο ίδιο σημείο μια ακόμη γυναίκα αφού στην προσπάθειά της να περάσει το καλυμμένο με νερό γεφύρι, λίγο πριν της έσβησε η μηχανή του αυτοκινήτου της, γεγονός που αποδείχτηκε τελικά σωτήριο.