ΕΛΛΑΔΑ

Μεσολόγγι: Η Αγγελική Νικολούλη και το «Φως στο Τούνελ» ερευνούν την εξαφάνιση του Μπάμπη

Μεσολόγγι: Η Αγγελική Νικολούλη και το «Φως στο Τούνελ» ερευνούν την εξαφάνιση του Μπάμπη

Το Φως στο Τούνελ επιστρέφει με την υπόθεση εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου, στο Μεσολόγγι.

Το «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη έρχεται στο καθιερωμένο ραντεβού το βράδυ της Παρασκευής (19/01) με σοκαριστικές υποθέσεις και ανακαλύψεις. Η Αγγελική Νικολούλη θα ασχοληθεί με την υπόθεση εξαφάνισης του Μπάμπη Κούτσικου από το Μεσολόγγι, που απασχολεί την κοινή γνώμη.

Τι αποκαλύπτει στην εκπομπή μάρτυρας που ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τον κατηγορούμενο την ώρα που προσπαθούσε να «χτίσει» άλλοθι; Το ντοκουμέντο κάμερας από εκείνη την νύχτα γίνεται αδιάψευστος μάρτυρας.

Ο 31χρονος αγνοείται από τις 4 Ιανουαρίου και βρίσκονται ακόμη σε εξέλιξη οι έρευνες της Αστυνομίας. Ο τελευταίος άνθρωπος που τον είδε ζωντανό είναι ο 50χρονος κρεοπώλης, ο οποίος ισχυρίζεται πως τον άφησε κοντά στα ΤΕΙ Μεσολογγίου. Ωστόσο, το τελευταίο στίγμα του κινητού του Μπάμπη εντοπίζεται κοντά στη λιμνοθάλασσα.

Ο 31χρονος είχε κανονίσει να πάει κυνήγι και ένας φίλος του τον μετέφερε από την πόλη μέχρι και την Εθνική Οδό, από όπου άλλος γνωστός του, άγνωστος όμως στην υπόλοιπη οικογένειά του, θα τον μετέφερε στον τόπο που θα κυνηγούσε. Από τότε, ο 31χρονος αγνοείται.

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στο Ευηνοχώρι - Η οικογένεια του Μπάμπη τον ψάχνει μόνη της

Σύμφωνα με το STAR, από το πρωί η οικογένειά του, φίλοι και γνωστοί, «οργώνουν» το Ευηνοχώρι από άκρη σε άκρη, με την ελπίδα να βρεθεί έστω και το ελάχιστο στοιχείο το οποίο θα «δείξει» τι ακριβώς έχει συμβεί στον 31χρονου.

Παράλληλα, οι Αρχές προσπαθούν να «σπάσουν» τον 50χρονο κρεοπώλη, τον άνθρωπο ο οποίος κατηγορείται πλέον για ανθρωποκτονία με δόλο, ωστόσο ενώ μεν συνεχίζει να πέφτει σε αντιφάσεις, δεν ομολογεί το παραμικρό.

Όπως είναι φυσικό, ωστόσο, όσο περνάει ο χρόνο τόσο μειώνονται οι ελπίδες για να βρεθεί ο αγνοούμενος ζωντανός με τις Αρχές να δίνουν μάχη για να βρουν στοιχεία που θα οδηγήσουν στη λύση του θρίλερ.

Είχαν πάει σε τηλεπαιχνίδι!

Είναι δε τόσο περίεργα τα όσα συνέβησαν την 4η Ιανουαρίου, την ημέρα της εξαφάνισης του Μπάμπη, που κανείς δεν μπορεί να πει με ακρίβεια γιατί ο κρεοπώλης μπορεί να σκότωσε τον 31χρονο.

Μάλιστα, όπως ανέφερε το STAR, η παρέα από το Μεσολόγγι, ο Μπάμπης, ο κρεοπώλης και οι υπόλοιπο που έχουν κληθεί ως μάρτυρες, πριν από περίπου ένα μήνα είχαν πάει σε τηλεπαιχνίδι μαζί σαν ομάδα!

«Ξέρουμε ότι δεν ζει, περιμένουμε την ομολογία»

Ένα δράμα ζει η οικογένεια του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου από το Μεσολόγγι, τον οποίον οι συγγενείς του αναζητούν εδώ και 15 μέρες, ζητώντας από τον κατηγορούμενο κρεοπώλη να πει όλη την αλήθεια.

Η αδερφή του Μπάμπη, Χριστίνα, υποστήριξε συντετριμμένη πως «ξέρουμε ότι ο Μπάμπης δεν ζει και περιμένουμε να ομολογήσει (σ.σ. ο κατηγορούμενος κρεοπώλης)», μιλώντας το πρωί (19/01) στον ALPHA.

«Από ό,τι γνωρίζω, ο κατηγορούμενος δεν θα ανακρίνεται σε καθημερινή βάση. Εφόσον δεν “έσπασε” εκείνο το βράδυ, νομίζω ότι δεν θα το κάνει ποτέ. Ο αδελφός μου πέρασε ένα βασανιστήριο. Αν μας έδιναν εμάς πέντε λεπτά (σ.σ. η αστυνομία), θα τον κάναμε να πει πού είναι ο Μπάμπης.

Η περιοχή είναι τεράστια, όλοι έχουν πει ότι έχει ψαχτεί παντού. Έχουμε σκοπό να ψάξουμε το κάθε μέτρο, μπορεί να μας πάρει δύο – τρεις εβδομάδες», είπε με λυγμούς.

«Πιθανότατα το πτώμα του Μπάμπη Κούτσικου να έχει τεμαχιστεί» - Δεν «σπάει» ο κρεοπώλης

Ο κρεοπώλης δεν «σπάει» και αρνείται κάθε εμπλοκή στην εξαφάνισή του αλλά και στη δολοφονία του Μπάμπη, για την οποία κατηγορείται. Όμως, η μητέρα του 31χρονου αγνοούμενου παρακαλά να βρεθεί το παιδί της, χωρίς βέβαια αυτό να λυγίζει επίσης τον 50χρονο κρεοπώλη.

Την ίδια ώρα, εκφράζονται φόβοι ότι το άψυχο σώμα του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου ενδέχεται να έχει τεμαχιστεί, προκειμένου να εξαφανιστεί. «Επειδή η περιοχή είναι εξαιρετικά δύσκολη, πρέπει να πούμε ότι υπάρχει μια δυσκολία ακόμα και αν βρεθεί η σορός.

Πιθανώς να βρεθεί μετά από πολλές ημέρες ή και μήνες. Δυστυχώς όταν η σορός είναι εκτεθειμένη σε αέρα ή σε περιβάλλον πιο υγρό, γίνεται πιο γρήγορα η διαδικασία της αποσύνθεσης», σχολίασε ο ο πρόεδρος της Ελληνικής Ιατροδικαστικής Εταιρείας, Γρήγορης Λέων μιλώντας το πρωί της Παρασκευής στο Mega.

Στη συνέχεια, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο η σορός να έχει τεμαχιστεί και να σκορπιστεί σε διάφορα σημεία:

«Πιθανά, εάν βρεθεί, θα είναι σε πολύ κακή κατάσταση για έναν ιατροδικαστή. Ωστόσο, βάζουμε ένα ενδεχόμενο: θα είναι ακέραια η σορός; Ή θα είναι μια σορός που έχει τεμαχιστεί; Πρέπει να λάβουμε υπόψη όλο το προφίλ του ανθρώπου. Ένα σώμα 70 κιλών είναι δύσκολο να μετακινηθεί. Εκεί πρέπει να δούμε εάν υπήρχε συνεργός ή εάν τεμαχίστηκε και σκορπίστηκε σε διάφορα σημεία», τόνισε ο κ. Λέων.

Οι αντιφάσεις που «έκαψαν» τον κρεοπώλη

Σύμφωνα με πληροφορίες, η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του 50χρονου και το ένταλμα σύλληψης που ακολούθησε, βασίστηκε στις αντιφάσεις που υπέπεσε ο κατηγορούμενος κατά την διάρκεια των καταθέσεων που έδωσε στην Αστυνομία, σχετικά με τις κινήσεις του το βράδυ της 4ης Ιανουαρίου, οπότε και χάθηκαν τα ίχνη του 31χρονου, μετά τη συνάντησή τους.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση έχουν συλλέξει στοιχεία τόσο από κάμερες που λειτουργούν στην ευρύτερη περιοχή των πρώην ΤΕΙ Μεσολογγίου, όσο και από κινητά τηλέφωνα, ενώ εξετάζονται και οι οικονομικές συναλλαγές που είχε ο 31χρονος με τον 50χρονο.

Σχετικές ειδήσεις