ΤΟ NEWSBOMB.GR ΣΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ

ΕΛΛΑΔΑ

Μεσολόγγι - Aδερφή του Μπάμπη στο Newsbomb.gr: Εύχομαι ο κρεοπώλης να έχει μιλήσει μέχρι τη Δευτέρα

Μεσολόγγι - Aδερφή του Μπάμπη στο Newsbomb.gr: Εύχομαι ο κρεοπώλης να έχει μιλήσει μέχρι τη Δευτέρα
Newsbomb.gr/Χάρης Γκίκας

Μεσολόγγι: «Κραυγή» απόγνωσης από την οικογένεια του Μπάμπη Κούτσικου - Ζητούν από τον κρεοπώλη να πει όλη την αλήθεια για τον 31χρονο  ο οποίος συνεχίζει να αρνείται τα πάντα

Ρεπορτάζ: Χάρης Γκίκας

Δεν έχει τέλος το δράμα που ζει η οικογένεια του Μπάμπη Κούτσικου από το Μεσολόγγι, τον οποίον οι συγγενείς του αναζητούν εδώ και 14 ημέρες, ζητώντας από τον κατηγορούμενο κρεοπώλη να πει όλη την αλήθεια.

Η αδερφή του 31χρονου αγνοούμενου που βρίσκεται έξω από το Αστυνομικό τμήμα Μεσολογγίου, μίλησε στο Newsbomb.gr και στην κάμερα του Χάρη Γκίκα. Το μόνο που θέλει, όπως λέει, είναι να μάθει επιτέλους που βρίσκεται ο αδερφός της, έπειτα κι από τις τελευταίες ραγδαίες εξελίξεις.

«Περιμένουμε να μάθουμε που έχει βάλει τον Μπάμπη, πού είναι ο Μπάμπης. Αυτό μας νοιάζει σαν οικογένεια», δηλώνει χαρακτριστικά η Χριστιάννα Κούτσικου, προσθέτοντας ότι τον κατηγορούμενο τον είχε υποπτευθεί έπειτα από τα στοιχεία που ήρθαν στο φως.

«Πιστεύω ο κάθε λογικός άνθρωπος, με τα δεδομένα που είχαμε, θα υποπτευόταν το συγκεκριμένο άτομο», σημειώσε η αδερφή του Μπάμπη.

«Χθες όλο το βράδυ, δεν ομολόγησε. Εύχομα μέχρι να έρθει η Δευτέρα να μιλήσει», κατέληξε.

«Δεν ήμουν εγώ στο βίντεο, σας λένε ψέματα» - Τι κατέθεσε ο κρεοπώλης

Την ίδια ώρα ο 50χρονος κρεοπώλης που συνελήφθη για την εξαφάνιση του Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι και πλέον κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, δεν «λυγίζει».

Κατά την ολονύχτια κράτησή του στο ΑΤ Μεσολογγίου, οι αστυνομικοί του παρουσιάσαν όλα τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει για την υπόθεση, όπως υλικό από κάμερες και καταθέσεις από άτομα του δικού του φιλικου περιβάλλοντος.

Ωστόσο ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία του Μπάμπη επέμενε να τα αρνείται όλα και όπως χαρακτηριστικά σημειώνουν αστυνομικές πηγές, είχε βάλει την «κασέτα» και προσπαθούσε να τους βγάλει όλους τρελούς!

Σύμφωνα με τον Alpha, οι αστυνομικοί αρχικά ρώτησαν τον κρεοπώλη για τα τηλεφωνήματα και τα μηνύματα που έστειλε το βράδυ της εξαφάνισης, όπως διαπιστώθηκε και από την άρση τηλεφωνικού απορρήτου αλλά και όπως παραδέχθηκαν και φίλοι του, με τους οποίους επικοινώνησε. Ο κρεοπώλης θέλησε να διαψεύσει τα πάντα καθώς έλεγε με ότι δεν επικοινώνησε με κανέναν και όποιος το ισχυρίζεται αυτό, λέει ψέμματα.

Μάλιστα, όταν οι αστυνομικοί του έδειξαν πλάνα από κάμερα που τον είχε «πιάσει» να πηγαίνει σε αντίθετη κατεύθυνση από εκείνη που υποστήριξε ότι ακολούθησε στην προανάκριση, είπε ότι δεν ήταν εκείνος στο βίντεο.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί τον ρώτησαν για ποιο λόγο ζητούσε να μάθει πως είναι οι συνθήκες στον Κορυδαλλό, όπως δήλωσαν συγκρατούμενοι του, με τον κρεοπώλη να απαντά «όχι δεν ρώτησα, σας είπαν ψέματα».

Απολογείται την Δευτέρα ο κρεοπώλης

Ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία του 31χρονου ζήτησε και έλαβε προθεσμία να απολογηθεί την Δευτέρα 22 Ιανουαρίου.

Ο 50χρονος αυτή την ώρα βρίσκεται στο γραφείο του ανακριτή, ενώ χρειάστηκε να φυγαδευτεί από την πίσω πόρτα του αστυνομικού τμήματος, καθώς έξω από αυτό έχουν συγκεντρωθεί από το πρωί η μητέρα και οι αδελφές του Μπάμπη και συγγενείς του. που ζητούν απαντήσεις για την εξαφάνισή του.

Η μητέρα του Μπάμπη, που περιμένει εδώ και 14 ημέρες να μάθει την αλήθεια για το παιδί της, μίλησε, όντας συντετριμμένη στην κάμερα του Alpha: «Ήθελα να τον δω λίγο, να με κοιτάξει στα μάτια και να μου πει που είναι το παιδί μου. Μόνο αυτό θέλω».

Ήταν δίκαιωση όπως είπε η ποινική δίωξη που ασκήθηκε στον 50χρονο, προσθέτοντας ότι τώρα περιμένει να «σπάσει» ο κρεοπώλης και να ομολογήσει. «Πάλι μέσα θα μπει έτσι κι αλλιώς», πρόσθεσε.

Σχετικές ειδήσεις