Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Σκηνοθέτης η γυναίκα που έπαιζε φρουτάκια μαζί του - Η απάντησή της

Newsbomb

Η συγκεκριμένη γυναίκα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, είναι σκηνοθέτης, γνωστή στον χώρο του θεάτρου, η οποία γνώρισε τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο το 2011

Φρουτάκια μαζί με τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο έπαιζε μια γυναίκα από τον χώρο του θεάτρου και εθελόντρια στην κοινωνική κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος».

Η συγκεκριμένη γυναίκα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, είναι σκηνοθέτης, γνωστή στον χώρο του θεάτρου, η οποία γνώρισε τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο το 2011. Μάλιστα, η ίδια συμμετείχε ενεργό ρόλο στις δράσεις της κοινωνικής κουζίνας. Το 2016 φέρεται να ίδρυσε θεατρική σκηνή.

Τι είπε η γυναίκα για τα φρουτάκια

Η ίδια η γυναίκα, μιλώντας στον Alpha, είπε για τη συγκεκριμένη φωτογραφία που τη δείχνει να παίζει φρουτάκια μαζί με τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο: «Δεν έχω να σας πω κάτι. Για να μην σας απαντάω, δεν ξέρω τίποτα. Αν πήγα μια φορά με τον κ. Πολυχρονόπουλο κάπου, πάρτε τον κ. Πολυχρονόπουλο να σας εξηγήσει ο ίδιος. Εγώ και ο άνδρας μου είμαστε χρόνια εθελοντές της κοινωνικής κουζίνας. Αν μία φορά βρεθήκαμε με τον κ. Πολυχρονόπουλο, μπορούμε να βρεθούμε οπουδήποτε τόσα χρόνια», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved