ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΑ ΜΥΑΛΑ ΒΙΑΖΟΥΝ ΑΝΗΛΙΚΑ - ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΟΥΝ

ΕΛΛΑΔΑ

Αδιανόητα περιστατικά στην Αττική: Ο ένας βίαζε τις κόρες του - Ο άλλος το παιδί της συντρόφου του

Αδιανόητα περιστατικά στην Αττική: Ο ένας βίαζε τις κόρες του - Ο άλλος το παιδί της συντρόφου του
Φωτ.: Unsplash

Δύο περιπτώσεις με αντίστοιχες συλλήψεις από την υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων προκαλούν φρίκη

Συνελήφθησαν δυνάμει ενταλμάτων δύο άνδρες για γενετήσια εγκλήματα σε βάρος ανηλίκων στην Αττική, με τις δυο περιπτώσεις να προκαλούν πραγματικό σοκ.

Από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων συνελήφθησαν δυνάμει ενταλμάτων δύο άνδρες για γενετήσια εγκλήματα σε βάρος ανηλίκων

Στην πρώτη περίπτωση, συνελήφθη στο πλαίσιο ελέγχου από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, το μεσημέρι της Κυριακής, ένας 54χρονος αλλοδαπός, διωκόμενος με ένταλμα για κατάχρηση ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, τετελεσμένη και σε απόπειρα και οδηγήθηκε στην έδρα της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Ειδικότερα, είχε προηγηθεί το Νοέμβριο του 2023 αυτεπάγγελτη προανάκριση από την ανωτέρω υπηρεσία κατόπιν καταγγελίας, σύμφωνα με την οποία ο 54χρονος κάποια χρονική στιγμή κατά το χρονικό διάστημα από το 2016 έως το Σεπτέμβριο του 2022 προέβη στις ανωτέρω πράξεις σε βάρος ανήλικης.

Στη δεύτερη περίπτωση συνελήφθη, το μεσημέρι της Δευτέρας από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, 55χρονος που διώκονταν με σχετικό ένταλμα. Στο πλαίσιο προκαταρκτικής εξέτασης που διενεργήθηκε από την ανωτέρω υπηρεσία κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας, προέκυψε ότι ο 55χρονος διέπραξε τα αδικήματα σε βάρος δύο ανήλικων συγγενικών του προσώπων, το ένα κάτω των 14 ετών και το δεύτερο είχε συμπληρώσει τα 14 έτη, κατά το χρονικό διάστημα από το έτος 2014 έως το 2019.

Τα αδικήματα ήταν: απόπειρα βιασμού κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκου συμπληρώσαντος τα 14 έτη και μη συμπληρώσαντος, τελεσθείσα από οικείο, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση και γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στο Τμήμα Εκτελέσεων Αποφάσεων και Βουλευμάτων της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών.

Ασελγούσε στις ανήλικες κόρες του για 5 χρόνια

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Newsbomb.gr πρόκειται για 55χρονο άνδρα ο οποίος από το 2014 ως το 2019 ασελγούσε στις δύο κόρες του.
Μάλιστα προχωρούσε στις φρικτές γενετήσιες πράξεις εκμεταλλευόμενος την απουσία της μητέρας από το σπίτι.

O άνδρας συνελήφθη, το μεσημέρι της Δευτέρας από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων. Στο πλαίσιο προκαταρκτικής εξέτασης που διενεργήθηκε από την ανωτέρω υπηρεσία κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας, προέκυψε ότι ο 55χρονος διέπραξε τα αδικήματα σε βάρος των δύο ανήλικων κοριτσιών του- το ένα κάτω των 14 ετών και το δεύτερο είχε συμπληρώσει τα 14 έτη- για σχεδόν 5 χρόνια.

Σήμερα τα κορίτσια είναι 19 και 22 ετών.

Σύλληψη και Φιλιππινέζου

Σε μια άλλη περίπτωση δεν μπορεί να χωρέσει ανθρώπου νους όσα πραγματοποιούσε στο παιδικό κορμί ενός ανήλικου ένας 54χρονος Φιλιππινέζος, ο οποίος συνελήφθη στην Αττική.

Επίσης σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Newsbomb.gr πρόκειται για άνδρα 54 ετών από τις Φιλιππίνες, ο οποίος ήταν σύντροφος της μητέρα του ανήλικου. Μάλιστα, προχωρούσε στις αρρωστημένες πράξεις του όταν η γυναίκα έλειπε από το σπίτι.

Τελευταία φορά ο 54χρονος επιχείρησε να ασελγήσει στο παιδί τον Σεπτέμβριο του 2022, ωστόσο εκείνο κατάφερε να τραπεί σε φυγή.

Πλέον ο Φιλιππινέζος κατηγορείται για βιασμό ανηλίκου ηλικίας 6-12 ετών, ενώ να σημειωθεί πως εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψής του.

Σχετικές ειδήσεις