ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Ρέθυμνο: Την απόλυτη κόλαση ζούσε η 14χρονη που εξέδιδε ο Πακιστανός - Την βίασαν άλλα 11 άτομα

Ρέθυμνο: Την απόλυτη κόλαση ζούσε η 14χρονη που εξέδιδε ο Πακιστανός - Την βίασαν άλλα 11 άτομα

Ρέθυμνο: Το απόλυτο μαρτύριο βίωνε αθόρυβα από τα 12 της χρόνια το 14χρονο σήμερα κορίτσι στο Ρέθυμνο.

Δεν είχε καταλάβει κανείς τίποτα, ούτε καν η μητέρα της η οποία δεν μπορεί να πιστέψει τον εφιάλτη του παιδιού της και σοκαρισμένη άκουσε τι βίωνε το παιδί από τα χείλη των αστυνομικών.

Η μικρούλα σύμφωνα με αστυνομικές πηγές είχε πέσει θύμα 38χρονου αλλοδαπού μαστροπού, υπηκόου Πακιστάν ο οποίος την εξέδιδε σε νεαρούς άνδρες έναντι αμοιβής με το κορίτσι να υπομένει τα πάντα και να μην μπορεί να ξεφύγει από αυτό που ζούσε.

Σύμφωνα με τη έρευνα της αστυνομίας και με την κατάθεση του παιδιού που δόθηκε παρουσία παιδοψυχιάτρου διαπιστώθηκε ο βιασμός της από τον μαστροπό της και η τέλεση γενετήσεων πράξεων από 11 ακόμα άνδρες που πάρα το γεγονός ότι αντίκριζαν ένα μικρό κορίτσι δεν δίσταζα να ξεσπάσουν τις ορέξεις τους.

Ο μικρότερος σε ηλικία δράστης είναι ένας 19χρονος Έλληνας. Από τους 12 άνδρες που ασέλγησαν στο κορμάκι αλλά και την ψυχή της είναι 10 Έλληνες, ένας από τη Μολδαβία κι ένας Πακιστανός.

Οι αστυνομικοί έχουν συλλάβει και κρατούν τον 38χρονο Πακιστανό ενώ στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 κινητά τηλέφωνα κι ένα φυσίγγιο πιστολιού.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε επειδή ένας πολίτης δεν αδιαφόρησε και σήκωσε το τηλέφωνο του προχωρώντας σε ανώνυμη καταγγελία αρχικά στο "Χαμόγελο του Παιδιού" και στη συνέχεια στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου.

Ερωτήματα προκαλεί το γεγονός ότι λίγες μέρες πριν την αποκάλυψη της νέας φρικιαστικής υπόθεσης ο πατέρας της μικρούλας, για τον οποίο είχε δηλωθεί εξαφάνιση, βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητο του με τις αρχές να "βλέπουν" αυτοχειρία. Ωστόσο με την μέχρι τώρα έρευνα δεν προκύπτει κάποιο στοιχείο που να απαντά στο ερώτημα, "γιατί" ενώ δεν έχει κάποια εμπλοκή στη υπόθεση του παιδιού σύμφωνα με την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ.

Η έρευνα των αρχών συνεχίζεται και τις επόμενες μέρες δεν αποκλείεται να προκύψουν και νέα πρόσωπα τα οποία αντί να προστατέψουν το παιδί, το κακοποιούσαν σεξουαλικά.

Σχετικές ειδήσεις