ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: «Κραυγή» μητέρας 16χρονης που έπεσε θύμα βιασμού από συμμαθητή της

Θεσσαλονίκη: «Κραυγή» μητέρας 16χρονης που έπεσε θύμα βιασμού από συμμαθητή της

Μητέρα 16χρονης καταγγέλλει τον βιασμό της 16χρονης κόρης της από συνομήλικό της, με μαρτυρία που σοκάρει

Σοκ προκαλούν τα όσα περιγράφει μητέρα για τον εφιάλτη που ζει η κόρη της εδώ και δύο χρόνια, μετά τον βιασμό της από συμμαθητή της στη Θεσσαλονίκη.

Το πιο σοκαριστικό ωστόσο είναι ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος είχε προβεί σε τέτοια πράξη και πλέον το περιστατικό έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης, με τη μητέρα του θύματος να ζητάει απεγνωσμένα δικαίωση για το παιδί της.

Η μητέρα της ανήλικης, συγκλονισμένη, μίλησε στο Star και περιέγραψε όσα βίωσε το παιδί της και όσα βιώνει ακόμα.

Η μητέρα της ανήλικης, συγκλονισμένη, μίλησε στο Star και περιέγραψε όσα βίωσε το παιδί της και όσα βιώνει ακόμα.

«Το παιδί μου προσπαθούσε να τον απωθήσει (...). Τον απώθησε όσο μπορούσε, έλεγε "δεν θέλω" και ότι δεν έχει καν ολοκληρωμένες σχέσεις και ότι θα ήθελε να ήταν από αγάπη. Συνέχιζε και γελούσε, το παιδί μου έκλαιγε και αυτός γελούσε», περιγράφει αρχικά, αναφερόμενη στη στιγμή του βιασμού.

Σύμφωνα με την ίδια, «της χτυπούσε το κεφάλι στην ντουλάπα (...). Ο συγκεκριμένος δεν έχει να κάνει μόνο ένα αδίκημα -αυτό του παιδιού μου που του έχει σκοτώσει την ψυχή του. Μετά από αυτό πήγαμε σε ψυχολόγους και συνεχίζουμε, βλέπω τα μάτια της τα γκρι. Θέλω τα μάτια της να πάρουν το όμορφο χρώμα που είχαν».

Όπως περιγράφει, η κόρη της χρειάστηκε κάποιο χρονικό διάστημα για να αποκαλύψει τον εφιάλτη που βίωσε. Κάποια στιγμή, «άρχισε και μου έλεγε "αν κάποια φίλη τη βιάσουνε, θα ήταν καλό να το πει στη μαμά της;" και το πήγαινε εκεί».

«Το παιδί μου ήξερε ότι τις υπεραγαπούσα (σ.σ. τις δύο κόρες της), τις μεγάλωσα μόνη μου. Εκείνος φρόντισε να διαδώσει σε όλους πως έκανε αυτή την πράξη χωρίς τη θέλησή της. Ο ίδιος το διέδωσε, ο ίδιος φρόντισε να πουλήσει μαγκιά (...). Το bullying που υπέστη το παιδί μου ήταν πολύ μεγάλο, το παιδί μου θα το έχανα τρεις φορές, το τι ζει...», λέει συγκλονίζοντας.