ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Ρέθυμνο: «Ψάξτε το κινητό της κόρης μου, δεν αντέχω» - Το τελευταίο σημείωμα του πατέρα της 14χρονης

Ρέθυμνο: «Ψάξτε το κινητό της κόρης μου, δεν αντέχω» - Το τελευταίο σημείωμα του πατέρα της 14χρονης

Ο πατέρας της 14χρονης, μόλις έμαθε για την ασέλγεια στο παιδί της από 12 άντρες, αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για τον εφιάλτη που φαίνεται να βίωνε η 14χρονη που είχε πέσει θύμα ασέλγειας και κακοποίησης από τα 12 της στον Μυλοπόταμο Ρεθύμνου.

Ο πατέρας της 14χρονης, μόλις έμαθε για την σεξουαλική κακοποίηση στο παιδί της από 12 άντρες, αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του. Πήρε στα χέρια του μια φωτογραφία με την οικογένειά του και, πριν τερματίσει τη ζωή του, έγραψε ένα σημείωμα, που έλεγε τα εξής: «Ψάξε το κινητό της κόρης μου. Δεν γνωρίζαμε τίποτα για όσα γίνονταν. Μην πάρετε το παιδί από τη γυναίκα μου γιατί θα τρελαθεί. Ευχαριστώ την Αστυνομία. Δεν αντέχω άλλο. Ψάξτε το κινητό της κόρης μου για να μάθετε την αλήθεια».

Για τη φρικιαστική αυτή υπόθεση της ασέλγειας στη 14χρονη, συνελήφθη ένας Πακιστανός για τον βιασμό της ενώ η υπόθεση αποκαλύφθηκε έπειτα από ανώνυμη καταγγελία στο «Χαμόγελο του Παιδιού». Η συγκεκριμένη καταγγελία, όπως είπε και η ψυχολόγος του «Χαμόγελο του Παιδιού», που την έχει αναλάβει, η καταγγελία έγινε το 2023 από μια γυναίκα.

Μετά την καταγγελία στο «Χαμόγελο», οι αστυνομικοί έκαναν έρευνες και έτσι έφτασαν στην εμπλοκή 12 ατόμων. Σε έρευνα που έγινε στα τέλη Ιανουαρίου στο σπίτι του δράστη που φέρεται να βίασε την κοπέλα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα και ένα φυσίγγιο πιστολιού.

«Δεν μπορώ να αντέξω όσα έμαθα»

Ο πατέρας φέρεται να γνώριζε για την έρευνα, καθώς στις 22 Ιανουαρίου είχε γίνει έρευνα στο σπίτι που διέμενε μαζί με την κόρη του. «Το σημείωμα έλεγε ότι “έμαθα αυτά τα γεγονότα για την κόρη μου και δεν μπορώ να τα αντέξω. Ευχαριστώ την αστυνομία για ότι έκανε. Σας παρακαλώ μην πάρετε το παιδί από τη μάνα του, δεν μπορώ να τα διαχειριστώ όλα αυτά και λόγω της κατάθλιψής μου προβαίνω στο γεγονός που έγινε”», ανέφερε στενός συγγενής της οικογένειας.