ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Ρέθυμνο: «Θέλω να μάθω την αλήθεια» - Τι λέει η μητέρα της 14χρονης που έπεσε θύμα ασέλγειας

Ρέθυμνο: «Θέλω να μάθω την αλήθεια» - Τι λέει η μητέρα της 14χρονης που έπεσε θύμα ασέλγειας

Τι αποκάλυψαν η θεία και η μητέρα της 14χρονης για την ασέλγεια στον Μυλοπόταμο Ρεθύμνου

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση ασέλγειας της 14χρονης στον Μυλοπόταμου Ρεθύμνου, που αποκαλύφθηκε από ανώνυμη καταγγελία που έγινε στο «Χαμόγελο του Παιδιού» και η αυτοκτονία του πατέρα της.

Οι έρευνες για την κακοποίηση της 14χρονης ξεκίνησαν έπειτα από καταγγελία γυναίκας στο «Χαμόγελο του Παιδιού». Οι κατηγορούμενοι για την υπόθεση είναι 12, εκ των οποίων οι 11 κατηγορούνται για ασελγείς πράξεις με ανήλικη και ο 12ος, ο οποίος είναι 38χρονος από το Πακιστάν, για βιασμό.

Η θεία της 14χρονης, αδελφή της μητέρας της, μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», λέγοντας πως ο πατέρας της ανήλικης έκανε παρέα με τον Πακιστανό κατηγορούμενο.

«Αυτοκτόνησε ο πατέρας της. Χθες έγινε η κηδεία του. Μάλλον επειδή έκανε παρέα με τον Πακιστανό που βίασε τη μικρή και δεν το άντεξε, πιστεύω, αυτό. Είχε και δικά του προβλήματα. Ρώτησα την ανιψιά μου και μου είπε ότι μια φορά έγινε με τον Πακιστανό και δεν ξαναέγινε άλλη φορά. Οι γονείς της δεν ήταν παντρεμένοι, απλά συζούσαν», ανέφερε αρχικά η θεία της ανήλικης στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο Star.

Θεία 14χρονης: «Ο πατέρας το ήξερε, η μάνα της όχι»

Όπως είπε η ίδια, το κορίτσι πριν από μια εβδομάδα έγινε 15 ετών και αυτά γίνονταν από όταν ήταν 12 ετών. «Τη ρώτησα και μου είπε, μεταξύ άλλων: "Ο πατέρας μου ξέρει, η μάνα μου όχι γιατί θα με σκοτώσει". Το μόνο που μου είπε για τον πατέρα της ήταν ότι το ήξερε. Από όσο ξέρω ήταν δεμένη με τον πατέρα της, μιλούσαν», υποστήριξε η αδελφή της μητέρας της 14χρονης.

Τέλος, ανέφερε πως όταν μπήκαν οι αστυνομικοί στο σπίτι για να κάνει έρευνα, ο πατέρας της 14χρονης ήταν στο νοσοκομείο για εγχείρηση στο χέρι. Μετά από μια εβδομάδα, ζήτησε λεφτά από την αδελφή της για να βάλει βενζίνη, εκείνη του έδωσε 50 ευρώ κι έφυγε με το αγροτικό του.

Μητέρα 14χρονης: «Κι εγώ ψάχνω και θέλω να μάθω την αλήθεια»

Η μητέρα της ανήλικης είπε στην εκπόμπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ότι η κόρη της δεν μιλάει και πως ο Πακιστανός κατηγορούμενος δούλευε στα χωράφια του άντρα της. Ο αυτόχειρας δεν της είπε κουβέντα, όμως η ίδια πιστεύει ότι έβαλε τέλος στη ζωή του, εξαιτίας αυτού.

«Τον πήρα από το νοσοκομείο και γυρίσαμε στο σπίτι. Άλλαξε τα ρούχα και τα παπούτσια του και μου ζήτησε λεφτά για να βάλει πετρέλαιο, επειδή ήθελε να πάει στο χωριό του που ήταν η οικογένειά του. Δεν αποχαιρέτησε το κοπέλι, ούτε εμένα. Τον ρώτησα αν θα αργήσει για να βάλω φαγητό και δεν γύρισε ποτέ», περιέγραψε.

«Το κοπέλι μου δεν έβγαινε το βράδυ από το σπίτι. Μου έπεσε βόμβα, όταν έμαθα όλα αυτά τα πράγματα από την Αστυνομία. Δεν ξέρω πως θα βγάλω άκρη. Γιατί να με αφήσει σε τόσο δύσκολες στιγμές; Ο Πακιστανός τη βίασε μόνο μία φορά πριν από 7-8 μήνες. Κι εγώ ψάχνω την αλήθεια», κατέληξε.