ΕΛΛΑΔΑ

Κορινθία: Σήμερα στον εισαγγελέα ο πατέρας της οικογένειας των παλαιοχριστιανών

Κορινθία: Σήμερα στον εισαγγελέα ο πατέρας της οικογένειας των παλαιοχριστιανών

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση με τα παιδιά των παλαιοχριστιανών της Κορινθίας - Σήμερα ο πατέρας θα οδηγήθει στον εισαγγελέα

Σε λίγες ώρες αναμένεται να οδηγήθει στον εισαγγελέα για να του απαγγελθούν κατηγορίες ο πατέρας της οικογένειας των παλαιοχριστιανών στην Κορινθία, ο οποίος συνελήφθει την Κυριακή και κρατείται στην Ασφάλεια Κορίνθου.

Οι αστυνομικές Αρχές πέρασαν χειροπέδες στον 45χρονο για απείθεια στο νόμο και τη μη συμμόρφωσή του στην υποχρεωτικότητα της φοίτησης των τριών ανήλικων παιδιών του στο σχολείο, ενώ κάποια στιγμή φέρεται να είπε ότι τα παιδιά είναι σε ασφαλές μέρος κοντά στην πεθερά του χωρίς να επιβεβαιώνεται.

Την ίδια ώρα ο 15χρονος το απόγευμα της Κυριακής με συμβατικό όχημα της Αστυνομίας συνοδευόμενος από την 19χρονη φίλη της οικογένειας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Παίδων» μετά από εντολή εισαγγελέα.

Στο «Παίδων» ο 15χρονος γιος της οικογένειας

Με εντολή εισαγγελέα ο 15χρονος που βρισκόταν μαζί με τον πατέρα του απομακρύνεται από την οικογένεια και αποφασίστηκε αρχικά να μεταφερθεί στο νοσοκομείο «Παίδων» της Αθήνας.

Η ΕΛ.ΑΣ την ίδια ώρα έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητού για τον εντοπισμό της μητέρας του και πιθανολογούν πως μαζί της είναι τα δύο ακόμη ανήλικα αδέρφια του, ο 13χρονος αδερφός του και η 6χρονη αδερφή του. Επίσης, θεωρούν πως μαζί είναι και η μεγάλη του αδερφή 22 ετών με το παιδί της μόλις ενός έτους.

Παρά τις ερωτήσεις της κοινωνικής λειτουργού και της αστυνομίας ο 45χρονος δεν αποκάλυψε που βρίσκονται τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας του με τις πληροφορίες από τις δικαστικές αρχές να αναφέρουν πως αναμένεται να ζητηθεί η απομάκρυνση των ανήλικων παιδιών από την οικογένεια τους.

Ο 47χρονος και η 38χρονη ένα σκάψει ένα λαγούμι που με μήκος που ξεπερνάει τα 30 μέτρα και βρίσκονται στο συγκεκριμένο σημείο για περισσότερα από τέσσερα χρόνια.

Στο τόπο κατοικίας η αστυνομία είχε βρει όπλα, σφαίρες, τόξα και βέλη.