ΕΛΛΑΔΑ

Μανώλης Μαυρομμάτης και Ρένα Βενιέρη: Παραμένουν διασωληνωμένοι με εγκαύματα μετά τη φωτιά στο σπίτι

Μανώλης Μαυρομμάτης και Ρένα Βενιέρη: Παραμένουν διασωληνωμένοι με εγκαύματα μετά τη φωτιά στο σπίτι

Η φωτιά στο διαμέρισμα του αθλητικογράφου και πρώην ευρωβουλευτή, Μανώλη Μαυρομμάτη, και της συζύγου του, Ρένας Βενιέρη, ξεκίνησε από το αναμμένο μάτι της κουζίνας

Συνεχίζει να παλεύει για τη ζωή του ο Μανώλης Μαυρομμάτης και η σύζυγός του, που νοσηλεύονται με εγκαύματα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Γεννηματάς» έπειτα από φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι τους στο Κολωνάκι.

Η φωτιά στο διαμέρισμα του αθλητικογράφου και πρώην ευρωβουλευτή, Μανώλη Μαυρομμάτη, και της συζύγου του, Ρένας Βενιέρη, ξεκίνησε από το αναμμένο μάτι της κουζίνας όσο εκείνοι κοιμούνταν. Την σοβαρή κατάσταση της υγείας του ζευγαριού, ηλικίας 82 και 80 χρόνων, περιγράφει και η ανακοίνωση που εξέδωσε το νοσοκομείο στο οποίο νοσηλεύονται.

«Οι ασθενείς νοσηλεύονται στη Μονάδα Εγκαυμάτων, στην Κλινική Πλαστικής Χειρουργικής και η κατάσταση τους κρίνεται εξαιρετικά κρίσιμη για τις επόμενες 48 ώρες».

«Έχουν ξεκινήσει τη διαδικασία ελέγχου των ζωτικών οργάνων για να διαπιστώσουν τι ζημιά έχει γίνει κι εφόσον διαπιστωθεί η κατάσταση της υγείας του καθενός θα αρχίσει ουσιαστικά η αποκατάσταση», είπε ο Αντώνης Αντωνόπουλος.

Ο Μανώλης Μαυρομμάτης και η σύζυγός του έχουν εκτεταμένα και βαθιά εγκαύματα στα πάνω και τα κάτω άκρα, στο υπόλοιπο σώμα αλλά και στο πρόσωπο.