ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: «Είδα το όπλο και πάγωσα», λέει η ιδιοκτήτρια βενζινάδικου που έπεσε θύμα ληστείας

Θεσσαλονίκη: «Είδα το όπλο και πάγωσα», λέει η ιδιοκτήτρια βενζινάδικου που έπεσε θύμα ληστείας

Οι δράστες της ένοπλης ληστείας συνελήφθησαν μετά από λίγη ώρα

Θύμα ένοπλης ληστείας από τρεις νεαρούς έπεσε στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης έπεσε η Μαρία Τσαγγάτζη, ιδιοκτήτρια πρατήριου καυσίμων.

Όπως φαίνεται στο βίντεο από την στιγμή της ληστείας ο ένας εκ των δύο δραστών που φοράει άσπρο μπουφάν περπατάει κραδένοντας ένα όπλο στο δεξί του χέρι.

Οι δράστες ακολούθως πλησιάζουν την γυναίκα και της τραβάνε με βία την αλυσίδα που φοράει στο λαιμό της. Κατόπιν, μπαίνουν μέσα στο αμάξι από το οποίο βγήκαν και φεύγουν από την επιχείρηση.

Η κ. Τσαγγάτζη, ιδιοκτήτρια του πρατηρίου καυσίμων περιέγραψε μιλώντας στο Mega:

«Χθες το πρωί μόλις ανοίξαμε το μαγαζί, πλησίασε ένα αμάξι, όπου πήγα να το εξυπηρετήσω. Βλέπω μέσα ότι υπήρχαν τρία άτομα με νοσοκομειακές μάσκες και κουκούλες, να μην φαίνονται τα πρόσωπά τους. Και βλέπω και το όπλο στο χέρι τους. Μόλις τους είδα ”πάγωσα” και λέω δεν μπορώ να κάνω τίποτα».

Οι δράστες της ένοπλης ληστείας ζήτησαν χρήματα, αλλά η επιχειρηματίας τους είπε ότι δεν έχει κι έτσι πήραν την αλυσίδα που φορούσε στο λαιμό της.

Στην συνέχεια οι δράστες πρόταξαν ξανά το όπλο τους προς το θύμα όπου της φώναζαν ξανά να δώσει χρήματα, με την ίδια να απαντάει ότι δεν έχει χρήματα, καθώς είχε μόλις ανοίξει το πρατήριο.

Στην προσπάθειά της να σωθεί ιδιοκτήτρια του βενζινάδικου έτρεξε πίσω από το αμάξι των δραστών, με αυτούς να κάνουν όπισθεν και το όχημα να χτυπά την πρατηριούχο.

Δείτε το βίντεο του Mega:

Διαβάστε επίσης:

Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Καρέ - καρέ η επιμνημόσυνη δέηση στο Γουίνδσορ - Ποιοι έδωσαν το «παρών»

Συνήγορος του Πολίτη: Καταγγελίες για σοβαρή κακοποίηση ηλικιωμένων στα γηροκομεία

Βελτιώνεται ελαφρώς η υγεία του Μανώλη Μαυρομάτη - Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει η σύζυγός του