ΕΛΛΑΔΑ

Στα δίχτυα του κυκλώματος μαστροπείας μία 17χρονη - Είχε εμφανιστεί σε γνωστό σήριαλ

Στα δίχτυα του κυκλώματος μαστροπείας μία 17χρονη - Είχε εμφανιστεί σε γνωστό σήριαλ
Η 25χρονη «εγκέφαλος» του κυκλώματος μαστροπείας

Τα μέλη του κυκλώματος μαστροπείας οδηγούσαν τα ανήλικα θύματά τους στον δρόμο της πορνείας και των ναρκωτικών με δέλεαρ τη χλιδάτη ζωή και το εύκολο χρήμα

Συγκλονισμένη η κοινή γνώμη παρακολουθεί τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση με το κύκλωμα μαστροπών, καθώς οι διάλογοι «φωτιά» που βγαίνουν στη δημοσιότητα «καίνε» τα μέλη του κυκλώματος, ενώ την ίδια ώρα σοκάρουν οι αποκαλυπτικές πληροφορίες για τις αμοιβές των θυμάτων. Ανάμεσά τους φαίνεται να είναι κι ένα ανήλικο κορίτσι 17 ετών, που είχε εμφανιστεί σε γνωστή τηλεοπτική σειρά.

Στον δρόμο της πορνείας και των ναρκωτικών

Οι δράστες του κυκλώματος «ψάρευαν» τα θύματά τους, κυρίως μαθήτριες, με το δόλωμα της χλιδάτης ζωής και του εύκολου χρήματος. Τους έταζαν εύκολο χρήμα, πολυτελή ζωή και έσπρωχναν τις ανήλικες μαθήτριες στον σκοτεινό δρόμο της πορνείας και των ναρκωτικών. Συγκεκριμένα, τις προσέγγιζαν σε κλαμπ, αλλά και στο διαδίκτυο, δείχνοντας αρχικά φιλική διάθεση.

«Το έπαιζε ότι είναι η καλύτερη φίλη, η μεγάλη αδελφή και με τον τρόπο της σιγά – σιγά την έπαιρνε κοντά της. Της έλεγε, «θα μου δίνεις 50€ για κάθε πελάτη», είπε μητέρα ανήλικου θύματος.

Ποια είναι η 25χρονη Μαρία, η «εγκέφαλος» του κυκλώματος μαστροπείας

Ως «εγκέφαλος» του νέου κυκλώματος μαστροπείας εμφανίζεται η 25χρονη Μαρία. Κατηγορείται ότι «ψάρευε» τόσο ανήλικα θύματα όσο και πελάτες. «Έμαθα ότι μπορεί να πήγαινε με κάποιον και του έλεγε δώσε μου 20€. Δεν έχει σοβαρότητα. Πίσω από αυτό υπάρχουν κι άλλοι», είπε η θεία της.

Την 25χρονη υπέδειξε εξ αρχής η αδερφή ενός εκ των ανήλικων θυμάτων του κυκλώματος. «Παρατήρησα ψάχνοντας το κινητό της, ότι εκτός από την 25χρονη, της κανόνιζε ραντεβού και μια άλλη ενήλικη κοπέλα. Μάλιστα ζητούσε από την αδελφή μου να της δώσει 20€, επειδή αυτή ήταν που έφερνε πελάτες».

Στα δίχτυα του κυκλώματος είχε πέσει και ένα 17χρονο κορίτσι, η οποία στο παρελθόν είχε εμφανιστεί σε πολύ γνωστό τηλεοπτικό σήριαλ.

Αποκαλυπτική συνομιλία ανήλικης με την 25χρονη «εγκέφαλο»

Η 25χρονη φέρεται να πίεζε τις ανήλικες να πηγαίνουν με άνδρες, που θα έφερναν περισσότερα χρήματα.

-Τελείωνε ρε φίλε, λεφτά θα πάρεις. Άστον αυτόν, αν είναι θα σου κανονίσω με τον άλλο που δίνει 200€.

-Γιατί;

-Αυτός δίνει πιο πολλά ρε.

Συνομιλία ανήλικης με πελάτη

Κι όπως προκύπτει από μηνύματα κοριτσιών με πελάτες, συχνά πετύχαιναν το σκοπό τους.

-Πού να έρθουμε; Δεν έχουμε χρήματα για ταξί.

-Πού είστε τώρα;

-Γκάζι.

-Οκ, σκάω και πάμε εκεί στο ξενοδοχείο να αράξουμε.

-Να ξεκινήσω; Ωραία, θα έχεις και τα 2.000 μαζί σου;

-Οκ, αλλά θα φέρεις και τη φίλη σου εντάξει;

Σοκάρει η μητέρα κατηγορούμενου

Στο κύκλωμα, κομβικό ρόλο είχαν οι οδηγοί, εκείνοι που μετέφεραν τις μαθήτριες στα ραντεβού. Ανάμεσά τους κι ένας 36χρονος με νανισμό, που πήγαινε τα κορίτσια σε ραντεβού εκτός Αττικής.

«Το παιδί μου δεν έχει κάνει κάτι κακό. Σε αυτά τα μαγαζιά που πήγαινε, απλώς πήγαινε να δουλέψει το παιδί, να βγάλει ένα χαρτζιλικάκι και έκανε κάποια event, κάποια show. Δεν έκανε κάτι κακό. Απλώς πιστεύω ότι είναι λίγο αφελής», είπε η μητέρα του κατηγορούμενου.

«Συνεχίζει ακόμη και σήμερα να κλείνει ερωτικά ραντεβού»

Η αδελφή θύματος του κυκλώματος μαστροπείας που «έπεσε» στα δίχτυα της ΕΛ.ΑΣ, περιέγραψε μεταξύ άλλων πώς ανακάλυψε τη δράση του κυκλώματος.

«Η κατάσταση με την αδελφή μου δεν έχει αλλάξει. Συνεχίζει ακόμη και σήμερα να κλείνει ερωτικά ραντεβού. Τώρα τελευταία παρατήρησα, ψάχνοντας το κινητό της, όταν αυτή δεν με έβλεπε ότι εκτός από την 25χρονη τής κανονίζει ραντεβού και μια άλλη ενήλικη κοπέλα», είπε αρχικά μιλώντας στο Mega.

«Αυτή λοιπόν έχει προφίλ στο Instagram και φαινόταν σαν να είναι ο μεσάζοντας ανάμεσα στον πελάτη και την αδελφή μου. Αυτό το κατάλαβα γιατί έλεγε ας πούμε “σε περιμένει αυτός” και ρωτούσε στην αδελφή μου αν φτάνει», πρόσθεσε και κατέληξε: «Διαβάζοντας με προσοχή τις συνομιλίες είδα κάπου ότι ζητούσε από την αδελφή μου μάλιστα, να της δώσει 20 ευρώ επειδή ήταν αυτή που έφερνε πελάτες».

Σχετικές ειδήσεις