Βύρωνας: Κρυβόταν στο Ντουμπάι και στην Ελλάδα ο άνδρας που δολοφονήθηκε

Οι αστυνομικοί καταλήγουν στο συμπέρασμα πως πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών αλλά για δραστηριότητες που είχε ο 32χρονος στην Αλβανία και όχι στην Ελλάδα

Βύρωνας: Κρυβόταν στο Ντουμπάι και στην Ελλάδα ο άνδρας που δολοφονήθηκε
1'

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τη δολοφονία στον Βύρωνα με θύμα έναν 32χρονο Αλβανό που έπεσε νεκρός το βράδυ της Πέμπτης από πυροβολισμούς που δέχθηκε μέσα στο αυτοκίνητό του ενώ μπροστά ήταν η γυναίκα του και το ανήλικο παιδί του.

Οι αστυνομικοί καταλήγουν στο συμπέρασμα πως πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών αλλά για δραστηριότητες που είχε ο 32χρονος στην Αλβανία και όχι στην Ελλάδα. Ο 32χρονος ήταν γνώριμος των αλβανικών Αρχών, αφού ανήκε σε εγκληματική ομάδα και στο παρελθόν είχε συλληφθεί για κλοπή.

Τον τελευταίο καιρό ο 32χρονος φοβόταν για την ζωή του, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, τις τελευταίες μέρες είχε έρθει στην Ελλάδα.

Ο 32χρονος ζούσε διπλή προσωπική ζωή. Δηλαδή η οικογένειά του, η γυναίκα του και τα δυο παιδιά του ζούσαν στην Αλβανία, αλλά στην Ελλάδα διατηρούσε παράνομο δεσμό με μία άλλη γυναίκα, με την οποία είχε αποκτήσει μάλιστα και ένα παιδί.

Οι εκτελεστές γνώριζαν αυτή την πληροφορία, την παρακολουθούσαν και όταν τους είδαν μαζί, τον δολοφόνησαν.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή