Νέα ντοκουμέντα από τη δολοφονία στο Μενίδι: Η στιγμή που ο δολοφόνος συναντά την πρώην σύζυγό του

Μενίδι: Ο 50χρονος δράστης σκότωσε την 40χρονη και έπειτα πήγε ατάραχος στο ξενοδοχείο
Νέα ντοκουμέντα από τη δολοφονία στο Μενίδι: Η στιγμή που ο δολοφόνος συναντά την πρώην σύζυγό του
2'

Νέα ντοκουμέντα και στοιχεία από τη δολοφονία της 40χρονης γυναίκας στο Μενίδι, αποκάλυψε το Star στο βραδινό δελτίο ειδήσεων.

Πρόκειται για εικόνες που φανερώνουν ότι ο δράστης της στυγερής δολοφονίας, δεν είχε ίχνος μεταμέλειας μετά το έγκλημα. Κάμερα της περιοχής κατέγραψε τη στιγμή που ο δράστης προσεγγίζει το υποψήφιο θύμα του. Ο δράστης κατεγράφη από άλλη κάμερα να πηγαίνει στο ξενοδοχείο όπου διέμενε ατάραχος, με τις εικόνες να σοκάρουν.

Στο ντοκουμέντο που αποκαλύπτει το Star, πρόκειται για τη στιγμή που ο καθ' ομολογίαν δολοφόνος προσεγγίζει την πρώην σύζυγό του. Η ώρα είναι 5.51’ . Όπως φαίνεται στο βίντεο η 40χρονη γυναίκα φορά μία άσπρη ζακέτα και φαίνεται να αιφνιδιάζεται όταν αντικρίζει τον πρώην σύζυγό της.

Ο 50χρονος λίγα λεπτά μετά θα δολοφονήσει εν ψυχρώ την γυναίκα με δεκάδες μαχαιριές. Στο δεύτερο βίντεο ντοκουμέντο που αποκαλύπτει το κανάλι του Star φαίνεται ο δράστης να φεύγει από τον τόπο του εγκλήματος και να πηγαίνει ατάραχος, σαν να μην συμβαίνει τίποτα στον στο ξενοδοχείο όπου διέμενε.

Ο δολοφόνος, περιμένει την υπάλληλο στη ρεσεψιόν, ενώ κρατά και ανοίγει το πορτοφόλι του. Όπως φαίνεται, έχει την ψυχραιμία να περιμένει προκειμένου να πάρει το κλειδί του δωματίου του και στη συνέχεια να ανοίξει κουβέντα με την υπάλληλο. Στη συνέχεια, παίρνει το κλειδί και φεύγει με σταθερό βήμα προς το ασανσέρ.

Δείτε τα βίντεο από το δελτίο ειδήσεων του Star:

Τι είπε στην απολογία του

Ο 50χρονος δολοφόνος στην απολογία του είπε για τη συμπεριφορά του μετά το έγκλημα, οι κινήσεις που έκανε ήταν μηχανικές.

«Περνούσε ένα ταξί, σήκωσα το χέρι, το σταμάτησα, γύρισα στο ξενοδοχείο. Ήμουν εκτός εαυτού, δεν κατάλαβα πως έφτασα εκεί, γι' αυτό δεν πήγα να παραδοθώ. Δεν προσπάθησα να εξαφανιστώ, δεν θυμάμαι γιατί πέταξα το κινητό, δεν απομακρύνθηκα, σε διπλανή οικοδομή είχα πάει» φέρεται να είπε ο δράστης.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή