ΕΛΛΑΔΑ

Ληστεία Πάρος: Αποκλειστική μαρτυρία αλλάζει τα δεδομένα!

Ληστεία Πάρος: Αποκλειστική μαρτυρία αλλάζει τα δεδομένα!

Μια μαρτυρία που εξασφάλισε το Newsbomb αλλάζει τα δεδομένα της υπόθεσης, της δολοφονίας του άτυχου οδηγού ταξί στην Πάρο.

Ένας Παριανός επιχειρηματίας το μοιραίο πρωινό βρισκόταν στην τράπεζα προκειμένου να καταθέσει τα χρήματα του (μερικές χιλιάδες ευρώ).


Ξαφνικά εισβάλουν οι ληστές. Ένας εξ αυτών σε άψογα ελληνικά, κάτι που έρχεται σε αντίθεση με τα μέχρι τώρα δεδομένα περί Αλβανών κακοποιών, μόνο-εκτός αν έχουν μεγαλώσει στη χώρα μας και έχουν λάβει ελληνική παιδεία, φωνάζει «ληστεία».

Τη στιγμή εκείνη είχε ξεκινήσει η διαδικασία της κατάθεσης των χρημάτων του εν λόγω επιχειρηματία, η οποία όμως δεν είχε ολοκληρωθεί μέχρι την εισβολή των αδίστακτων ληστών.

Τότε ο ένας εξ αυτών λέει πάλι σε άψογα ελληνικά. "Θέλουμε τα λεφτά της τράπεζας. Δεν θέλουμε να σκοτώσουμε κανέναν ούτε να κλέψουμε τα λεφτά κανενός". Με ψυχραιμία οι ληστές επέτρεψαν την ολοκλήρωσης της κατάθεσης, προκειμένου ο καταθέτης να μη χάσει τα λεφτά του και ακολούθως τα άρπαξαν μαζί με τα υπόλοιπα!

Παράλληλα μια ηλικιωμένη κυρία η οποία προσπαθούσε να εισέλθει στην τράπεζα, άλλα δεν μπορούσε γιατί η πόρτα ήταν κλειστή, αντιλήφθηκε τι συνέβαινε και άρχισε να φωνάζει «ληστεία-ληστεία». Λέγεται ότι οι φωνές της συγκεκριμένης γυναίκας ήταν και η αιτία του πανικού των ληστών οι οποίοι βγαίνοντας από την τράπεζα άρχισαν να πυροβολούν ανεξέλεγκτα!

Η αποκλειστική μαρτυρία που εξασφάλισε το newsbomb.gr αλλάζει τα μέχρι τώρα δεδομένα 1) στο επίπεδο της εθνικότητας των ληστών και 2) στις προθέσεις που αρχικά φάνηκε ότι είχαν, αλλά και στο ποιος ήταν ο καταλυτικός παράγοντας που τους οδήγησε στην άνανδρη δολοφονία του άτυχου οδηγού ταξί.

Πάρος:Μία τηλεφωνική κλήση πριν τη ληστεία ίσως φανερώσει τους δράστες

Ληστεία Πάρος: Εξετάζουν εμπλοκή των δραστών σε παλαιότερες ληστείες

Ληστεία Πάρος: Αλβανοί και γνώριμοι στην ΕΛ.ΑΣ. οι δολοφόνοι

Ληστεία Πάρος: Σφίγγει ο κλοιός για τους κακοποιούς

Δημήτρης Μίχας: Ποιος ήταν ο ταξιτζής που δολοφόνησαν στην Πάρο

Αποκλειστικό: Ύποπτο για την φονική ληστεία αναζητούν στην Πάρο