ΕΛΛΑΔΑ

Ολοκληρώθηκε η απολογία του Νίκου Μιχαλολιάκου

Ολοκληρώθηκε η απολογία του Νίκου Μιχαλολιάκου

Ολοκληρώθηκε η απολογία του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου, ο οποίος βρέθηκε ενώπιον των δύο Ειδικών Ανακριτών.


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο κ. Μιχαλολιάκος υποστήριξε ότι το τηλεφώνημα, μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα δεν έγινε στον ίδιο αλλά στα γραφεία της ΧΑ και πρόσθεσε ότι δεν είναι ναζιστής και ότι καταδικάζει τη βία.

Επίσης ρωτήθηκε για ιδεολογικά θέματα από τον ανακριτή και για την άποψή του για τον εθνικοσοσιαλισμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά την απολογία του "πυρηνάρχη" της ΤΟ Νίκαιας της Χρυσής Αυγής θα αποφασιστεί και το ενδεχόμενο προφυλάκισης του Νίκου Μιχαλολιάκου.

Ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής υποστηρίζει ότι οι καταγεγραμμένες τηλεφωνικές κλήσεις, από τον πυρηνάρχη της τοπικής οργάνωσης σε σταθερά τηλέφωνα, που έγιναν μετά την δολοφονία του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι, αφορούσαν αριθμούς που ο ίδιος (Μιχαλολιάκος) έχει παραχωρήσει στα γραφεία του κόμματος και επομένως, σύμφωνα με την υπεράσπισή του, δεν αποδεικνύεται ότι ο κατηγορούμενος πυρηνάρχης συνομίλησε με τον Γενικό Γραμματέα της Χρυσής Αυγής.

Για το λόγο αυτό, σύμφωνα με τους συνηγόρους του, ο ΓΓ της Χρυσής Αυγής φέρεται να ζήτησε από την ανάκριση να προχωρήσει σε άρση του «ουσιαστικού απόρρητου» ώστε να παραδοθούν εφόσον υπάρχουν καταγεγραμμένες συνομιλίες. Σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας «κατά το χρονικό διάστημα από την 10:13 π.μ., της 18/9/ 12013 (το πρωί μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα) έως και την 12 :37 μ.μ. σταθερή τηλεφωνική σύνδεση που ανήκει στον κ. Μιχαλολιάκο, λαμβάνει πλήθος εισερχόμενων κλήσεων από τηλέφωνο που ανήκει στον πυρυνάρχη.

Πλέον ενώπιον των ανακριτών βρίσκεται το τοπικό στέλεχος της Χρυσής Αυγής ώστε μετά την ολοκλήρωση των εξηγήσεων του να αποφανθούν αν ο κ Μιχαλολιάκος θα πρέπει να προφυλακιστεί ή όχι.

Πηγή βίντεο: Mega

Διαβάστε επίσης:

Απολογείται ο Νίκος Μιχαλολιάκος

Ελεύθεροι άλλοι 4 κατηγορούμενοι για την υπόθεση της Χ.Α.

Προφυλακιστέος μόνο ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Γιάννης Λαγός

«Πάγωσε» το Μαξίμου με την απόφαση για τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής

Παναγιώταρος σε δημοσιογράφους: Τώρα θα δείτε σιχάματα

Βίντεο: Η έξοδος των βουλευτών της Χρυσής Αυγής από τα δικαστήρια

Ολονύκτιες απολογίες των βουλευτών της Χρυσής Αυγής

«Συνεργάτης» της Χρυσής Αυγής ανώτερος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ.

«Εξαφανίστηκε» το προφίλ του Ηλία Κασιδιάρη στο Facebook

Ο Ηλίας Κασιδιάρης ήξερε το όνομα προστατευόμενου μάρτυρα

Τι ισχυρίστηκε ο Κασιδιάρης στην απολογία του

Γιώργος Ρουπακιάς: «Η γυναίκα μου με έβαλε 10 χρόνια ακόμη μέσα»