ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Κάλπη στήνει ο Εμπορικός Σύλλογος για τη λειτουργία καταστημάτων τις Κυριακές

Θεσσαλονίκη: Κάλπη στήνει ο Εμπορικός Σύλλογος για τη λειτουργία καταστημάτων τις Κυριακές

Καταγραφή, μέσω κάλπης, της άποψης του εμπορικού κόσμου της Θεσσαλονίκης για το θέμα της λειτουργίας των εμπορικών επιχειρήσεων τις Κυριακές και συγκεκριμένα για το αν θέλουν οι έμποροι της πόλης μας να αυξηθούν οι υπάρχουσες Κυριακές λειτουργίας των καταστημάτων της πόλης μας, θα γίνει ταυτόχρονα με τις εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, την Τετάρτη 2 Ιουλίου και την Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014.


Συγκεκριμένα, με αφορμή τις εξαγγελθείσες προθέσεις της Κυβέρνησης για άνοιγμα των εμπορικών καταστημάτων ορισμένων περιοχών της χώρας μας (συμπεριλαμβανομένου και του ιστορικού κέντρου της Θεσσαλονίκης) 52 Κυριακές το χρόνο, ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ όλοι οι έμποροι της Θεσσαλονίκης (μέλη και μη μέλη) να προσέλθουν στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης (Πλατεία Μοριχόβου 1-Λαδάδικα, 5ος όροφος) στις 2 και 3 Ιουλίου 2014 και να ψηφίσουν εάν θέλουν ή όχι να αυξηθούν οι υπάρχουσες Κυριακές λειτουργίας των καταστημάτων της πόλης μας.

Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί τις ίδιες ημέρες και ώρες (Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014 από 9 π.μ. έως 7 μ.μ. και Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014 από τις 9 π.μ. έως 9 μ.μ.) με την ψηφοφορία για εκλογή νέας Διοίκησης του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης.

Στις Εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης για νέα Διοίκηση, Αντιπροσώπους στην Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγου Κεντρικής-Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, καθώς και για Ελεγκτική Επιτροπή, υπάρχει ένα ενιαίο ψηφοδέλτιο, ο Συνδυασμός «ΕΝΩΜΕΝΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΣΕ ΔΡΑΣΗ», με επικεφαλής τον κ.Παντελή Φιλιππίδη, Α΄Αντιπρόεδρο του Συλλόγου.

Διαβάστε επίσης: Θεσσαλονίκη: Στο… πόδι η Κάτω Τούμπα για τους παλιούς στάβλους του δήμου