«Μας αρέσει η Ελλάδα αλλά…»

Newsbomb

Για τις ομορφιές της χώρας μας μίλησαν στο newsbomb.gr οι τουρίστες – Τι τους γοήτευσε, τι δεν τους άρεσε και τι θα ήθελαν να αλλάξουν εντελώς

Ρεπορτάζ: Γιώργος Διαμαντάκης – Επιμέλεια: Κατσαρός Λάμπρος

Καλοκαιράκι χωρίς Ελλάδα, ουζάκι, παραλίες και βουτιές δε νοείται για κανέναν... Πόσο μάλλον για τους τουρίστες που δεν έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τις ομορφιές μας συχνά

Το newsbomb.gr βρέθηκε στην Ακρόπολη και ζήτησε τη γνώμη κάποιων τουριστών για τη χώρα μας και τι τους ενοχλεί σε αυτή.

Ένας νέος από το Λονδίνο είπε πως ήρθε στην Αθήνα για δύο ημέρες και στην Ελλάδα για 6 ενώ σχολιάζοντας την εικόνα της πρωτεύουσας είπε πως δεν τον ενοχλεί κάτι. «Ίσως λίγο η έντονη κίνηση» συμπλήρωσε μετά. Ενώ σχολιάζοντας τη νοοτροπία των Ελλήνων είπε ότι είναι ιδιαιτέρως φιλικοί.

Ένα ζευγάρι ήρθε από τις Η.Π.Α για να απολαύσει τις ομορφιές της χώρας μας. Η γυναίκα βρίσκεται στην Αθήνα περίπου ένα μήνα ενώ ο άντρας της έχει έρθει πριν από τρεις ημέρες. Και αυτοί δεν είχαν κάτι κακό να πουν για τη χώρα μας. Δεν τους ενοχλεί τίποτα. Απλά τους έκανε εντύπωση το γεγονός ότι οι Έλληνες καπνίζουν πολύ.

Κάτι που δεν τους ενοχλεί απλά δεν είναι τόσο συνηθισμένο στην Αμερική. Αυτό που ίσως τους ενόχλησε λίγο είναι η έντονη κίνηση. Ενώ και το ζευγάρι αυτό σχολίασε με το καλύτερο τρόπο τη φιλοξενία των Ελλήνων.

Ένας άλλος κύριος που καθόταν σε ένα παγκάκι ήρθε στην Αθήνα από τον Μισισίπι των Η.Π.Α. Βρίσκεται στη χώρα μας για δύο εβδομάδες. Με αφοπλιστική ειλικρίνεια τόνισε πως οι χάρτες και οι οδηγίες κατεύθυνσης στα Μέσα Μεταφοράς θα έπρεπε να είναι πιο λεπτομερείς έτσι ώστε όλοι να αντιλαμβάνονται τις αποστάσεις και το προς τα πού πρέπει να κατευθυνθούν.

Τα αδέσποτα βρέθηκαν στο... στόχαστρο μίας γυναίκας από τη Γερμανία η οποία ταξίδεψε με γκρουπ στη χώρα μας και συγκεκριμένα στην Αθήνα.
Αλγεινή εντύπωση προξένησε στη Γερμανίδα τουρίστρια το γεγονός ότι στο δρόμο κυκλοφορούν πολλά αδέσποτα πεινασμένα.

Ένας νεαρός από την Ελβετία σχολίασε με ιδιαιτέρως θετικές εντυπώσεις τη διαμονή του στην Αθήνα και γενικά στη χώρα μας. Όπως ο ίδιος είπε δεν υπάρχει κάτι που να τον ενοχλεί. «Όλα είναι υπέροχα» είπε ο ίδιος.

Διαβάστε επίσης:

Διευθυντής ΕΕΕΕΚ Θήβας στο Newsbomb.gr: Κλαίνε τα παιδιά-Φοβάμαι για το χειρότερο

ΝΤΡΟΠΗ: Άφησαν τους μαθητές ενός ολόκληρου σχολείου στην ίδια τάξη

Πανελλήνιες 2014: Αυτοί είναι οι πρώτοι των πρώτων!

Ρόδος: Αυτή είναι η πρώτη των πρώτων στις Πανελλήνιες–Συγκέντρωσε 19.848 μόρια

Κρήτη: Αγωνία για ένα τρίχρονο παιδάκι - Έπεσε από τα 6 μέτρα

Κέρκυρα: Εικόνες ντροπής-Μετέτρεψαν σε χωματερή ένα ολόκληρο αεροδρόμιο (vid)

Θρηνεί η Κρήτη: 3χρονο αγγελούδι πνίγηκε σε πισίνα

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved