ΕΛΛΑΔΑ

Υπόθεση Γιακουμάκη: Άγνωστο περιστατικό χειροδικίας σε βάρος του

Υπόθεση Γιακουμάκη: Άγνωστο περιστατικό χειροδικίας σε βάρος του

Ένα άγνωστο περιστατικό χειροδικίας σε βάρος του Βαγγέλη Γιακουμάκη έφερε στο φως η έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Ο Βαγγέλης δέχθηκε επίθεση με σφαλιάρες από έναν συμφοιτητή του σε εκδρομή που πραγματοποιήθηκε κατά τη φετινή σχολική περίοδο. Το άτομο αυτό μπήκε στο μικροσκόπιο της Αστυνομίας και αναμένεται να καταθέσει στην Ασφάλεια την ερχόμενη εβδομάδα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο συγκεκριμένος φοιτητής δεν βρισκόταν μέσα στους υπόπτους για άσκηση bullying σε βάρος του Βαγγέλη και οι αστυνομικοί έφτασαν σε αυτόν μέσω των καταθέσεων από τους φοιτητές της Γαλακτοκομικής Σχολής που περιέγραψαν το περιστατικό βίας.

Το άτομο αυτό φέρεται να χλεύασε αρχικά τον Βαγγέλη κατά τη διάρκεια εκδρομής τους στη Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια να χειροδίκησε σε βάρος του όταν εκείνος αντέδρασε στην απρεπή συμπεριφορά εναντίον του.

Ο νέος κύκλος καταθέσεων για την υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη αναμένεται να ανοίξει την επόμενη εβδομάδα στον οποίο θα καταθέσουν –εκτός του προαναφερόμενου φοιτητή- οι γονείς τους και μία νεαρή κοπέλα από την Κρήτη.

Όταν ολοκληρωθούν οι καταθέσεις θα ολοκληρωθεί και ο σχηματισμός της δικογραφίας για την υπόθεση, την οποία ο δικηγόρος της οικογένειας του αδικοχαμένου φοιτητή έχει ζητήσει να πάρει στα χέρια του όσο το δυνατόν συντομότερα.

Πηγή: epirusgate.blogspot.gr

Σχετικές ειδήσεις