ΕΛΛΑΔΑ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα την Κυριακή (26/04) λόγω ποδηλατικού αγώνα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα την Κυριακή (26/04) λόγω ποδηλατικού αγώνα

Σε διακοπές κυκλοφορίας θα προχωρήσει η Τροχαία την Κυριακή (26/04) στην Αθήνα προκειμένου να διεξαχθεί ο «22ος Ποδηλατικός Γύρος Αθήνας».

Ο ποδηλατικός αγώνας θα ξεκινήσει από το Ζάππειο και θα επιστρέψει σε αυτό για τον τερματισμό του με τη διαδρομή που θα ακολουθήσει να είναι η εξής:

Λ. Αμαλίας - αριστερά Λ. Βασ. Όλγας (αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας) - Λ. Βασ. Κων/νου (αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας) - αριστερά Λ. Βασ. Σοφίας (αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας) – αριστερά Λ. Αλεξάνδρας (αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας) – 28ης Οκτωβρίου (Πατησίων) - Αιόλου – αριστερά Σταδίου – Φιλελλήνων και τερματισμός στο Ζάππειο.

Προκειμένου να διευκολυνθούν όσοι θα λάβουν μέρος στον «22ς Ποδηλατικό Γύρο Αθήνας», η Τροχαία θα προχωρήσει σε προσωρινές και σταδιακές διακοπές της κυκλοφορίας των οχημάτων από τις 9 το πρωί έως τη μια το μεσημέρι, στις εξής λεωφόρους και οδούς του Δήμου Αθηναίων:

Πειραιώς, στο τμήμα της μεταξύ της Ιεράς Οδού και της πλ. Ομονοίας και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας.

Αθηνάς, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Σοφοκλέους και της Πλ. Ομονοίας και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας.
Πλ. Ομονοίας.

Σταδίου, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
Πλ. Συντάγματος.

Φιλελλήνων, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

Λ. Αμαλίας, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας.

Λ. Συγγρού, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Αθ. Διάκου και της Λ. Αμαλίας και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας.

Λ. Βασ. Κων/νου, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Β. Αλεξάνδου και της Λ. Βασ. Όλγας στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Καλλιθέα.

Λ. Βασ. Όλγας, σε όλο το μήκος της.

Λ. Βασ. Σοφίας, στο τμήμα της μεταξύ των Λεωφόρων Βασ. Κων/νου και Αμαλίας και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας.

Λ. Βασ. Σοφίας, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Αλεξάνδρας και της συμβολής των Λεωφόρων Β. Αλεξάνδρου και Βασ. Κων/νου και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.

Ακαδημίας, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Κανάρη και της Λ. Βασ. Σοφίας.

Ελ. Βενιζέλου (Πανεπιστημίου), σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

28ης Οκτωβρίου (Πατησίων), στο τμήμα της μεταξύ της οδού Κοδριγκτώνος και της πλ. Ομονοίας και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας.

Λ. Αλεξάνδρας, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λ. Κηφισίας.

Ανώνυμη Οδός (δίπλα στο πάρκο Ελευθερίας), σε όλο το μήκος της.

Κόκκαλη, σε όλο το μήκος της.

Μονής Πετράκη, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Υψηλάντου και της Λ. Βασ. Σοφίας.

Χατζηκώστα, σε όλο το μήκος της.

Ζαχάρωφ, σε όλο το μήκος της.

Τσόχα, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Π. Κυριακού και της Λ. Βασ. Σοφίας.

Παράλληλα, δε θα επιτρέπεται η κάθετη διέλευση των οχημάτων κατά μήκος της διαδρομής, που θα ακολουθήσουν οι ποδηλάτες και για όσο χρόνο διαρκέσει η εκδήλωση εκτός των παρακάτω ελεγχόμενων κόμβων:

Λ. Αλεξάνδρας – Παπαρρηγοπούλου.

Λ. Αλεξάνδρας – Ιπποκράτους.

28ης Οκτωβρίου (Πατησίων) – Χαλκοκονδύλη.

Σταδίου - Αμερικής.

Ελ. Βενιζέλου (Πανεπιστημίου) - Αμερικής.

Λ. Βασ. Κων/νου – Παυσανίου.

Σχετικές ειδήσεις