ΕΛΛΑΔΑ

Κάρυστος: Τι πρόδωσε τον ανήλικο φαρσέρ που είχε αναστατώσει τα τοπικά σχολεία;

Κάρυστος: Τι πρόδωσε τον ανήλικο φαρσέρ που είχε αναστατώσει τα τοπικά σχολεία;

Η δεύτερη φάρσα αποδείχθηκε και η... φαρμακερή για έναν 16χρονο μαθητή ο οποίος θα βρεθεί πλέον ενώπιον της δικαιοσύνης για να απολογηθεί για τις πράξεις του.

Ένας ανήλικος είχε αναστατώσει σχολεία και αστυνομία της Καρύστου με τις τηλεφωνικές του φάρσες, οι οποίες τελικά του βγήκαν... ξινές.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα eviazoom.gr, ο 16χρονος είχε πραγματοποιήσει απειλητικά τηλεφωνήματα στα οποία έκανε λόγο για τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού, τόσο στο 3ο Νηπιαγωγείο όσο και το Γενικό Λύκειο Καρύστου.

Την Παρασκευή (23/10), μετά το δεύτερο τηλεφώνημα με το οποίο «προειδοποιούσε» για τοποθέτηση βόμβας που επρόκειτο να εκραγεί μισή ώρα μετά, οι αστυνομικές αρχές αναγκάστηκαν να εκκενώσουν το κτήριο το Λυκείου και να κάνουν έρευνες, οι οποίες φυσικά απέβησαν άκαρπες.

Αυτό που δεν γνώριζε όμως ο νεαρός φαρσέρ, ήταν το ότι η τηλεφωνική συσκευή του Γενικού Λυκείου είχε αναγνώριση και δεν άργησε η ώρα που η αστυνομία εντόπισε τον αριθμό του, από τον οποίο είχε πραγματοποιήσει το «απειλητικό» τηλεφώνημα.

Λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου δεν συνελήφθη, ωστόσο σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για το αδίκημα της ψευδούς αναγγελίας εγκλήματος και τη διατάραξη της ειρήνης των πολιτών.

Σχετικές ειδήσεις