ΕΛΛΑΔΑ

Σοκάρει ο τραγικός πατέρας της 4χρονης που ξεψύχησε στο ΠΑΓΝΗ!

Σοκάρει ο τραγικός πατέρας της 4χρονης που ξεψύχησε στο ΠΑΓΝΗ!

Ο Μάνος Παρασκάκης θυμάται λεπτό προς λεπτό την ενημέρωση που του έκαναν οι γιατροί στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, λίγο πριν σβήσει το παιδί του.

Όπως ο ίδιος περιγράφει στην εφημερίδα Έθνος, στις 10.30 το πρωί της Δευτέρας (28/12/2015), σχεδόν δύο και πλέον ώρες από τη στιγμή της εισαγωγής της 4χρονης στο χειρουργείο, ενημερώθηκε για την κατάσταση του παιδιού.

«Βγήκε ο γιατρός που έκανε την επέμβαση στη Μελίνα και παρουσία του διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας του Βενιζελείου μου είπε: “Έγινε η εγχείρηση, διήρκεσε 15 λεπτά, όπως υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το παιδί. Προσπαθήσαμε να το ξυπνήσουμε, αλλά έκανε βρογχοσκόπηση και δεν ξυπνάει”».

Ο Μάνος Παρασκάκης ρώτησε τον χειρουργό αν κινδυνεύει η ζωή του παιδιού. Η απάντηση που πήρε ήταν μάλλον καθησυχαστική και ότι «για την ασφάλειά του θα μεταφερθεί στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ».

Ο δραματικός πατέρας κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά όταν μπαίνοντας στο προθάλαμο του χειρουργείου ανέφερε ότι είδε να τρέχουν όλοι πανικόβλητοι και τις νοσοκόμες να κλαίνε…

Σύμφωνα με τα όσα περιγράφει το παιδί δεν είχε θέμα αλλεργίας. Είχε κάνει κανονικά όλες του τις εξετάσεις και πριν μπει στο χειρουργείο είχαν τηρηθεί με «θρησκευτική ευλάβεια» όλες οι οδηγίες των γιατρών.

Τώρα ο ίδιος και η σύζυγός του, προσπαθούν να στηρίξουν την δίδυμη αδελφή της Μελίνας.

«Το κοριτσάκι ήδη έχει πρόβλημα ξέρετε πόσο ισχυρό είναι το ψυχικό δέσιμο μεταξύ διδύμων. Με τη σύζυγό μου πάμε τώρα σε ψυχολόγο. Το σπίτι μας κινδυνεύει να διαλυθεί. Εγώ κρατιέμαι, αλλά ξέρω πολύ καλά ότι κάποια στιγμή θα “σπάσω”. Προσπαθώ να είμαι ψύχραιμος για εκείνες και γιατί πρέπει να μάθω την αλήθεια. Έχω κάποιες υπόνοιες, όμως θα περιμένω τα επίσημα αποτελέσματα. Και να σήμερα μιλάω δημόσια είναι γιατί θέλω να αφυπνιστεί ο κόσμος, γιατί επιδίωξή μου είναι να μην κινδυνεύσουν άλλα παιδιά. Εγώ το παιδί μου το έχασα. Δεν γυρίζει πίσω».

Σχετικές ειδήσεις