Μπλόκα αγρότες: Μέσω παρακάμψεων η κυκλοφορία στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας

Newsbomb

Μέχρι τις 9 το βράδυ θα κρατήσει ο αποκλεισμός της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας στο 110 χλμ. στο ύψος του Κάστρου, από τους αγρότες.

Εξάλλου, πριν λίγο οι αγρότες έκλεισαν την εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας και στο 210 χλμ. στο ύψος της Ανθήλης. Σε όλες τις περιπτώσεις η τροχαία οδηγεί την κυκλοφορία σε παρακαμπτήριους δρόμους απ' όπου μέχρι στιγμής εξελίσσεται ομαλά.

Παράλληλα, λίγο μετά τις 7 το βράδυ οι αγρότες έκλεισαν και την παλιά εθνική οδό Λαμίας-Αθηνών στα όρια της Φθιώτιδας με τη Βοιωτία, στο ύψος του Παλιού Λεβέντη. Στην περιοχή έχουν εγκλωβιστεί αρκετά φορτηγά αυτοκίνητα, καθώς ο συγκεκριμένος δρόμος αποτελεί διέξοδο για τα μεγάλα οχήματα τα οποία θέλουν να αποφύγουν τα διόδια στην εθνική οδό. Ήδη, μέσα σε μικρό διάστημα, οι ουρές των φορτηγών έχουν ξεπεράσει τα 2 χλμ. Σύμφωνα με τους αγρότες, ο δρόμος θα παραμείνει αποκλεισμένος μέχρι τις 9 το βράδυ.

Μέχρι τις 9 το βράδυ θα παραμείνει, τέλος, κλειστή η παλιά εθνική οδός Λαμίας Αθηνών και στο ύψος της Αμφίκλειας, από αγρότες που έχουν στήσει δεύτερο μπλόκο σε εκείνο το σημείο.

Σχετικές ειδήσεις

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved