Στην Ειδομένη σήμερα Τετάρτη, η Αντζελίνα Τζολί

Newsbomb

Πληροφορίες θέλουν τη διάσημη ηθοποιό και πρέσβειρα καλής θέλησης της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ, να επισκέπτεται το μεσημέρι της Τετάρτης (16/03), την Ειδομένη.

Μετά την ματαίωση του ταξιδιού της Αντζελίνα Τζολί στη Λέσβο, όπου ήταν προγραμματισμένο να επισκεφθεί hot spot του νησιού, νεότερες αλλά και ανεπιβεβαίωτες έως τώρα πληροφορίες, θέλουν τη 40χρονη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό να επισκέπτεται σήμερα την Ειδομένη, προκειμένου να συγκεντρώσει εκεί τα βλέμματα όλου του κόσμου.

Αρχικά, ήταν προγραμματισμένο να φτάσει η Αντζελίνα Τζολί στη Λέσβο -από τον Λίβανο όπου βρισκόταν-, χθες στις 9 το βράδυ.

Είχε μάλιστα υποβληθεί σχετικό σχέδιο πτήσης, το οποίο ακυρώθηκε στις 6 το απόγευμα. Η πτήση επανασχεδιάστηκε, με ώρα άφιξης στη Μυτιλήνη στις 9 σήμερα το πρωί.

Τελικά, γύρω στις 07:30 σήμερα το πρωί, πηγές της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες έκαναν γνωστό ότι η επίσκεψη σε ό,τι αφορά το σκέλος της στη Μυτιλήνη ματαιώνεται.

Η είδηση επιβεβαιώθηκε και από πηγή του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής, καθώς στελέχη του θα συνόδευαν τη δημοφιλή ηθοποιό, κατά την επίσκεψή της στους καταυλισμούς μεταναστών και προσφύγων στο νησί.

Σχετικές ειδήσεις

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved