ΕΛΛΑΔΑ

Έρευνα για τις επικές... διαπραγματεύσεις των δύο εφοριακών με καντινιέρη που δεν έκοβε αποδείξεις

Έρευνα για τις επικές... διαπραγματεύσεις των δύο εφοριακών με καντινιέρη που δεν έκοβε αποδείξεις

Έρευνα για τους δύο εφοριακούς που εμφανίζονται να διαπραγματεύονται με ιδιοκτήτη καντίνας ο οποίος αρνείται τον έλεγχο και απειλεί να ζητήσει από την ΕΛ.ΑΣ. τη σύλληψή τους, διέταξε ο γενικός γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Γιώργος Πιτσιλής.

Η δημοσιοποίηση του απίστευτου βίντεο με την επική κατάληξη ανάγκασε το γενικό γραμματέα να διατάξει τη διεξαγωγή έρευνας για τη συμπεριφορά των δύο κρατικών υπαλλήλων της ΔΟΥ Τρικάλων που εμφανίζονται να... συζητούν τι παράβαση θα βεβαιώσουν με τον καντινιέρη!

Νωρίτερα, αυτός τους απειλούσε ότι θα τους κλείσει φυλακή, υποστηρίζοντας ότι «...είναι παράνομα όλα, οι αποδείξεις είναι παράνομες, οι εφορίες είναι παράνομες, δεν σου δίνω τίποτα… κάνε ό,τι θέλεις, γράψε ό,τι θέλεις… δεν κόβω αποδείξεις»!

Ο καντινιέρης δεν έμεινε μάλιστα εκεί, συνεχίζοντας σε πιο έντονο ύφος: «Γιατί δεν παίρνετε τα 27 δισ. του Αρτέμη Σώρρα; Έχετε ποινικές ευθύνες και εσείς. Ποια είναι η δικιά μου παρανομία; Να συνεργαστώ με εσάς που σας θεωρώ δυνάμεις κατοχής; Που πάτε σε μαγαζιά και παθαίνει ο κόσμος εγκεφαλικά, καρδιές. Εγώ αυτή τη στιγμή τρέμω, θέλω να σας αρπάξω. Εγώ αν αυτή τη στιγμή πάθω κακό θα υποτροπιάσω και θα ξεσπάσω σε εσάς. Να πάτε να πάρετε τα 27 δισ...».

Η κατάληξη ωστόσο είναι για γέλια και για κλάματα, καθώς ελεγκτές και καντινιέρης, αφού τα βρίσκουν στο… πρόστιμα, πιάνουν «ψιλή» κουβέντα, σχολιάζοντας τα κοινά τους ενδιαφέροντα αλλά και προτείνοντας εναλλακτικές για το τι είδους παράβαση θα γράψουν!

Αφού πρώτα διαπίστωσε ότι οι δύο εικονιζόμενοι είναι πράγματι εφοριακοί της ΔΟΥ Τρικάλων, ο επικεφαλής της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων ζήτησε, έτσι έρευνα και ενημέρωση για την υπόθεση που προκάλεσε σάλο.

Και πώς όχι όταν οι δύο εφοριακοί, όχι μόνο υποχωρούν μπροστά στις απαιτήσεις του καντινιέρη, αλλά τον βγάζουν… λάδι (κόβοντάς πρόστιμο μόλις 100 ευρώ ενώ έχει την ταμειακή εκτός λειτουργίας)!

Το ακόμα πιο εξοργιστικό είναι πως οι δύο εφοριακοί αν και φαίνεται πως γνώριζαν ότι η συνδιαλλαγή τους καταγραφόταν από κάμερα, κάτι που ομολογεί η γυναίκα υπάλληλος της ΔΟΥ Τρικάλων, προτείνουν στον ύποπτο για φοροδιαφυγή τρόπους για να γλυτώσει το βαρύ πρόστιμο!

Δείτε το απίστευτο βίντεο:

Σχετικές ειδήσεις