Απεργία Μέσα Μαζικής Μεταφοράς – Πώς κινούνται Μετρό, Ηλεκτρικός, Τραμ και λεωφορεία

Newsbomb

Ειδήσεις για απεργία: Πανεργατική 24ωρη απεργία κήρυξαν ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ – Ταλαιπωρία για το επιβατικό κοινό – Δείτε πώς κινούνται τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Μεγάλη ταλαιπωρία σήμερα, Πέμπτη (08/12/2016) για το επιβατικό κοινό, καθώς η Αθήνα θα μείνει για πολλές ώρες χωρίς αστικές συγκοινωνίες, λόγω της συμμετοχής των εργαζομένων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς στην απεργία της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ.

Συγκεκριμένα:

Λεωφορεία - τρόλεϊ: Οι εργαζόμενοι «τραβούν χειρόφρενο» από την έναρξη της βάρδιας έως τις 09:00 και από τις 21:00 μέχρι τη λήξη της βάρδιας. Η αποκατάσταση της κυκλοφορίας των λεωφορείων αναμένεται έως τις 10:00 π.μ., ενώ τα τελευταία δρομολόγια θα ξεκινήσουν από τις 20:00. Οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ στη Θεσσαλονίκη συμμετέχουν στην 24ωρη απεργία, αλλά θα κυκλοφορήσουν κάποια λεωφορεία με προσωπικό ασφαλείας.

Μετρό - ΗΣΑΠ - Τραμ: Τα Μέσα Σταθερής Τροχιάς δεν θα λειτουργούν από την έναρξη της βάρδιας έως τις 10:00 πμ και από 16:00 έως τη λήξη της βάρδιας. Δηλαδή θα κινηθούν από τις 10 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα.

Πλοία: Η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία (ΠΝΟ) έχει αποφασίσει από τη Δευτέρα νέα 48ωρη απεργία. Σε συνδυασμό με τη συμμετοχή στην 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ τα πλοία θα μείνουν δεμένα στα λιμάνια έως και τα μεσάνυχτα της Πέμπτης.

Δείτε εδώ όλες τις ειδήσεις για την απεργία

Σχετικές ειδήσεις

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved